به مناسبت شب یلدا، دانشگاه علم و هنر با محوریت آغاز امامت امام زمان (عج)، مراسمی را در سالن هلال احمر برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در راستای ترویج فرهنگ ارزشمند مهدویت بین اقشار جامعه بخصوص دانشجویان، دانشگاه علم و هنر مراسمی را با موضوع «با آقامون دوست باشیم» برگزار کرد.

شایان ذکر است این جشن با محوریت روز دانشجو، شب یلدا و آغاز امامت امام زمان (عج) نامگذاری و برای پرورش دانشجوی مهدوی و یلدای منتظران برگزار شد.

گفتنی است این جشن خادمان مسجد مقدس جمکران حضور یافتند و به ایراد سخنرانی به حضار مراسم پرداختند. از برنامه های جانبی این مراسم، اجرای نمایش توسط طنزپرداز های یزدی، اجرای خوانندگان بنام کشور به صورت زنده و ... می توان نام برد.

همچنین در این جشن، از "سرکار خانم دکتر فلاح" مدیر گروه آموزشی زبان انگلیسی و سرپرست تنها گروه تعزیه به زبان انگلیسی در استان یزد و همچنین دانشجویان فعال در نگارگری تقدیر به عمل آمد.

خبرهای مرتبط:

برگزاری جشن بزرگ دانشجویی با موضوع «با آقامون دوست باشیم» در دانشگاه علم و هنر