
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در برنامههای هفته مشاغل و با هدف آشنایی دانشآموزان با مشاغل مختلف، جلسهای با موضوع صنعت غذا، کارآفرینی در این حوزه، راههای رشد و پرورش ایده و اشتغال در این رشته برگزار شد.
در این جلسه که با استقبال دانشآموزان هنرستان صنایع لاستیک روبرو شد، دکتر مورکیان، مدیر گروه آموزشی مهندسی صنایع غذایی دانشگاه علم و هنر به عنوان سخنران حضور داشتند.
دکتر مورکیان در سخنان خود ضمن تشریح اهمیت صنعت غذا در زندگی بشر، به معرفی رشته علوم و صنایع غذایی در دانشگاه علم و هنر و فرصتهای شغلی موجود در این حوزه پرداختند.
ایشان همچنین با اشاره به نقش کارآفرینی در رونق صنعت غذا، راهکارهایی را برای رشد و پرورش ایده و ایجاد کسب و کار در این زمینه ارائه دادند.
در ادامه این جلسه، دانشآموزان فرصتی برای پرسش و پاسخ با دکتر مورکیان داشتند و از تجربیات ایشان در زمینه کارآفرینی در صنعت غذا بهرهمند شدند.
دانشگاه علم و هنر همواره در تلاش است تا با برگزاری چنین برنامههایی، دانشآموزان را با مشاغل مختلف آشنا کند و زمینههای لازم برای ورود آنها به بازار کار را فراهم نماید.