جلسه هیات امنای دانشگاه علم و هنر برگزار شد
۲۳ اسفند ۱۴۰۲

جلسه هیات امنای دانشگاه علم و هنر برگزار شد

در جلسه ای آنلاین و حضوری، اعضای حقیقی و حقوقی هیات امنای دانشگاه علم و هنر گرد هم آمدند و با بررسی عملکرد سال 1402 و برنامه های سال 1403، گامی مهم در جهت پیشرفت این دانشگاه برداشتند.
دانشگاه علم و هنر در پیش رویداد HSEE درخشید
۲۳ اسفند ۱۴۰۲

دانشگاه علم و هنر در پیش رویداد HSEE درخشید

تیم گروه مهندسی ایمنی صنعتی دانشگاه علم و هنر، در پیش رویداد استارتاپ ویکند ایمنی، بهداشت، محیط زیست و انرژی (HSEE) که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد برگزار شد، با ارائه طرحی نوآورانه در زمینه "ایمنی و بهداشت در صنعت معدن" به مقام اول دست یافتند.
 هجدهمین مجمع عمومی سالانه صندوق قرض الحسنه محمد رسول ا...(ص) دانشگاه علم و هنر برگزار شد
۲۱ اسفند ۱۴۰۲

در این مجمع که با حضور سرپرست دانشگاه علم و هنر، اعضای هیأت مدیره و بازرس صندوق، جمعی از اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه برگزار شد، برنامه های سال آینده صندوق ارائه و مصوب شد.
جلسه دبیران انجمن های علمی دانشگاه با حضور معاون دانشجویی فرهنگی برگزار شد
۲۱ اسفند ۱۴۰۲

جلسه دبیران انجمن های علمی دانشگاه با حضور معاون دانشجویی فرهنگی برگزار شد

جلسه دبیران انجمن های علمی دانشگاه علم و هنر با حضور معاون دانشجویی فرهنگی برگزار شد. در این جلسه، بر نقش مهم انجمن های علمی در ایجاد شور و نشاط دانشجویی، برعهده گرفتن کارهای علمی دانشگاه و تحرک بخشی به مسائل علمی تأکید شد.
جلسه کمیسیون دائمی دانشگاه علم و هنر برگزار شد
۲۰ اسفند ۱۴۰۲

جلسه کمیسیون دائمی دانشگاه علم و هنر برگزار شد

جلسه کمیسیون دائمی دانشگاه علم و هنر در روز 20 اسفند 1402 به منظور بررسی ساختار تشکیلاتی و ارزیابی گزارش عملکرد سالانه دانشگاه برگزار شد. هدف از این بررسی، تهیه گزارش توجیهی برای ارائه به هیات امنا بود.
نمایشگاه جواهرانه با موضوع حجاب و عفاف در دانشگاه علم و هنر افتتاح شد
۱۶ اسفند ۱۴۰۲

نمایشگاه جواهرانه با موضوع حجاب و عفاف در دانشگاه علم و هنر افتتاح شد

نمایشگاه جواهرانه با عرضه جواهرات و زیورآلات با طرح‌های اسلامی، پوشاک ایرانی اسلامی (مانند چادر، مانتو، شلوار، عبا، مقنعه، روسری و ...) و همچنین محصولات فرهنگی، با حضور مسئولین دانشگاه افتتاح شد.
بازدید رئیس و مسئولین دانشگاه علم و هنر از نمایشگاه جواهرانه
۱۶ اسفند ۱۴۰۲

بازدید رئیس و مسئولین دانشگاه علم و هنر از نمایشگاه جواهرانه

این نمایشگاه که در دانشکده علوم انسانی دانشگاه علم و هنر برپا شده است، شامل غرفه‌های مختلفی از جمله عرضه جواهرات و زیورآلات با طرح‌های اسلامی، پوشاک ایرانی اسلامی و محصولات فرهنگی مرتبط با حجاب و عفاف است.