اطلاعیه شماره 7 - ابلاغ دستور العمل ادامه کلاس‌های تئوری، برگزاری کلاس‌های عملی و امتحانات پایان ترم   دانشگاه علم و هنر
۱۳ خرداد ۱۳۹۹

اطلاعیه شماره 7 - ابلاغ دستور العمل ادامه کلاس‌های تئوری، برگزاری کلاس‌های عملی و امتحانات پایان ترم دانشگاه علم و هنر

طبق مصوبه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی جلسه 175 دانشگاه دستور العمل ادامه کلاس‌های تئوری، برگزاری کلاس‌های عملی و امتحانات پایان ترم دوم 99-1398 ابلاغ شد.
گزارش تصویری از افتتاح نمایشگاه پروانگی با موضوع عرضه محصولات فرهنگی و پوشاک در دانشگاه علم و هنر
۳۰ بهمن ۱۳۹۸

نمایشگاه پروانگی با موضوع عرضه محصولات فرهنگی و پوشاک با 50 درصد تخفیف ویژه دانشجویی افتتاح شد. لازم بذکر است این نمایشگاه تا تاریخ 8 اسفند در دانشکده فنی دانشگاه علم و هنر واقع در بلوار دانشجو دایر است.
بازدید دانشجویان صنایع و اعضای هیات علمی دانشگاه علم و هنر  از فرودگاه یزد
۲ بهمن ۱۳۹۸

بازدید دانشجویان صنایع و اعضای هیات علمی دانشگاه علم و هنر از فرودگاه یزد

دانشجویان تحصیلات تکمیلی گروه مهندسی صنایع و برخی از اعضای هیات علمی دانشگاه علم و هنر در راستای ارتقا ارتباط با محیط های کاری و افزایش فعالیت های پژوهشی مشترک از بخش های مختلف فرودگاه یزد بازدید نمودند.
تقدیر فرماندار اشکذر از رئیس دانشگاه علم و هنر شهرستان اشکذر به عنوان پژوهشگر برتر استان
۷ دی ۱۳۹۸

همزمان با هفته پژوهش و فناوری، فرماندار اشکذر از دکتر محسن سعید منش، رئیس دانشگاه علم و هنر شهرستان به جهت انتخاب به عنوان پژوهشگر برتر استان در رده دانشگاهیان با اهداء لوح سپاس تقدیر نمود.