دیدار صمیمی اعضای سازمان جهاددانشگاهی یزد و دانشگاه علم و هنر با امام جمعه اشکذر
۳ تیر ۱۴۰۳

در نشستی صمیمی، اعضای سازمان جهاددانشگاهی یزد و دانشگاه علم و هنر با حجت الاسلام و المسلمین صانعی، امام جمعه جدید شهر اشکذر دیدار و گفتگو کردند. در این دیدار، طرفین در خصوص راه‌های توسعه همکاری‌های مشترک برای احیای توانمندی‌ها و فعالیت مجدد دانشگاه علم و هنر بحث و تبادل نظر کردند.
توزیع بسته‌های فرهنگی به مناسبت عید غدیر و انتخابات ریاست جمهوری در دانشگاه علم و هنر
۳ تیر ۱۴۰۳

دانشگاه علم و هنر به مناسبت عید غدیر خم و انتخابات ریاست جمهوری، بسته‌های فرهنگی را به دانشجویان اهدا کرد. این بسته‌ها با هدف ترویج فرهنگ غدیر و تشویق دانشجویان به مشارکت در انتخابات توزیع شدند.
برگزاری هفتمین دوره ضیافت اندیشه اساتید هیات علمی دانشگاه علم و هنر با عنوان شهید آیت الله رئیسی
۳ تیر ۱۴۰۳

در هفتمین دوره ضیافت اندیشه اساتید هیات علمی دانشگاه علم و هنر با عنوان «شهید آیت الله رئیسی» و محوریت جریان شناسی به تبیین مبانی نظری و بررسی جریان‌های مختلف فکری، سیاسی و اجتماعی پرداختند.
کلینیک مشاوره مهراوه دانشگاه علم و هنر: ارائه خدمات متنوع مشاوره و دوره‌های آموزشی تخصصی
۲ تیر ۱۴۰۳

کلینیک مشاوره مهراوه دانشگاه علم و هنر با هدف ارائه خدمات مشاوره‌ای در زمینه‌های مختلف از جمله مشاوره فردی، خانواده و ازدواج، مشاوره تحصیلی و انتخاب رشته، بازی درمانی و مشاوره کودک و نوجوان فعالیت می‌کند.
دانشگاه علم و هنر به جمع دانشگاه‌های فعال در سامانه ملی کارآموزی پیوست
۲۹ خرداد ۱۴۰۳

دانشگاه علم و هنر به جمع دانشگاه‌های فعال در سامانه ملی کارآموزی پیوست

دانشگاه علم و هنر با هدف توانمندسازی دانشجویان و ایجاد ارتباط مؤثر با بازار کار، به جمع دانشگاه‌های فعال در سامانه ملی کارآموزی پیوست. دانشجویان این دانشگاه می‌توانند از طریق این سامانه، فرصت‌های کارآموزی در سازمان‌ها و نهادهای دولتی و خصوصی سراسر کشور را مشاهده و برای آنها ثبت‌نام کنند.
دانشگاه علم و هنر نقشه راه توسعه زیست‌بوم نوآوری و دانش‌بنیان یزد را ارائه کرد
۲۶ خرداد ۱۴۰۳

دانشگاه علم و هنر نقشه راه توسعه زیست‌بوم نوآوری و دانش‌بنیان یزد را ارائه کرد

در نشست شورای برنامه‌ریزی یزد، از برنامه‌ای برای توسعه زیست‌بوم نوآوری و دانش‌بنیان استان رونمایی شد. این برنامه که توسط دانشگاه علم و هنر تدوین شده، به دنبال شتاب‌بخشی به روند توسعه و رونق کسب و کارهای نوپا در استان است.
کسب رتبه برتر غرفه دانشگاه علم و هنر در نمایشگاه جنبی اولین همایش ملی نقش دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیردولتی با تأکید بر دانشگاه حکمت بنیان و تمدن‌ساز
۲۳ خرداد ۱۴۰۳

در این همایش که با هدف نهادینه شدن ادبیات دانشگاه حکمت بنیان و تمدن‌ساز برگزار شد، غرفه دانشگاه علم و هنر با ارائه دستاوردهای خود، امتیاز عالی را از آن خود کرد.
بازدید اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه علم و هنر از کارخانه‌های پیشگامان یزد
۱۹ خرداد ۱۴۰۳

در راستای برنامه‌های دانشگاه علم و هنر برای آشنایی با صنایع کشور، اعضای هیات علمی و دانشجویان این دانشگاه از کارخانه‌های کنسانتره میوه و کاغذ پیشگامان یزد بازدید کردند. در این بازدید، بازدیدکنندگان با فرآیند تولید، چالش‌ها و دستاوردهای این شرکت آشنا شدند.
دانشگاه علم و هنر؛ تحصیلات عالی با آموزش عالی؛ نوآوری در مهارت آموزی و کارآفرینی
۱۶ خرداد ۱۴۰۳

دانشگاه علم و هنر یکی از دانشگاه‌های معتبر و باسابقه غیرانتفاعی در ایران است که در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در رشته‌های مختلف دانشجو می‌پذیرد. این دانشگاه با دارا بودن بیش از 35 رشته کارشناسی ارشد، 53 عضو هیئت علمی و 540 استاد مدعو، محیط آموزشی پویا و امکانات مدرن، گزینه مناسبی برای دانشجویان علاقه‌مند به تحصیل در مقاطع تکمیلی است.