دانشجویان رشته صنایع غذایی دانشگاه علم و هنر با همراهی استادان خود از کارخانه تصفیه قند و شکر میبد بازدید کردند و با فرآیندهای تولید شکر، کنترل کیفیت، و مسائل زیست‌محیطی این صنعت آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، به منظور ارتقای دانش عملی و آشنایی با فرآیندهای صنعتی تولید شکر، گروهی از دانشجویان رشته صنایع غذایی این دانشگاه از کارخانه تصفیه قند و شکر میبد بازدید کردند. این برنامه علمی که با همت انجمن علمی صنایع غذایی دانشگاه سازماندهی شده بود، با همراهی دکتر محمد وحدتی، استاد برجسته این رشته، برگزار شد.

در طول این بازدید، دانشجویان با مراحل مختلف تولید شکر از چغندر قند، از جمله فرآیندهای فیلتراسیون چندمرحله‌ای، سانتریفیوژ برای جداسازی بلورهای شکر از ملاس، و کنترل کیفی محصول نهایی آشنا شدند. کارشناسان مجرب کارخانه نیز توضیحات جامعی در مورد نحوه بهره‌برداری از دستگاه‌های پیشرفته، رعایت اصول ایمنی و بهداشت صنعتی، استانداردهای نگهداری شکر در انبار، و مدیریت ضایعات و فاضلاب‌های صنعتی ارائه دادند.

این بازدید فرصت ارزشمندی برای دانشجویان بود تا دانش تئوری خود را با مشاهده عملی فرآیندهای صنعتی تکمیل کنند و از نزدیک با چالش‌ها و راهکارهای موجود در صنعت تولید شکر آشنا شوند. دانشگاه علم و هنر همواره تلاش می‌کند با برنامه‌ریزی بازدیدهای علمی و کارگاه‌های عملی، بستر مناسبی برای رشد و پرورش نیروهای متخصص و کارآمد در حوزه صنایع غذایی فراهم کند.


Science & Arts University
  • دانشکده فنی و مهندسی:
    یزد، بلوار دانشجو
  • ۸۹۱۶۷-۱۳۳۳۵
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۸۰-۹
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۹۰
  • دانشکده علوم انسانی:
    یزد، میدان عالِم، انتهای بلوار شهدای گمنام
  • ۸۹۱۵۸-۱۳۱۳۰
  • (۰۳۵)۳۸۲۰۷۱۸۰-۷
  • (۰۳۵)۳۸۳۰۲۱۸۴
  • دانشکده هنر:
    یزد، بلوار دانشجو
  • ۸۹۱۶۷-۱۳۳۳۵
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۸۰-۹
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۹۴
  • info [at] sau.ac.ir