دانشگاه علم و هنر در راستای ترویج فرهنگ ارزشمند مهدویت، جشنی را با محوریت روز دانشجو، شب یلدا و آغاز امامت امام زمان (عج) برگزار خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، "محمد حسین دهقان" مدیر کل دانشجویی فرهنگی در زمینه هدف از برگزاری این مراسم افزود: در راستای ترویج فرهنگ ارزشمند مهدویت بین اقشار جامعه بخصوص دانشجویان دانشگاه علم و هنر، مراسمی را با عنوان «با آقامون دوست باشیم» برگزار خواهیم کرد. جشن با محوریت روز دانشجو، شب یلدا و آغاز امامت امام زمان (عج) نامگذاری و برای پرورش دانشجوی مهدوی و یلدای منتظران می باشد.

دهقان در خصوص برنامه های جانبی این جشن گفت: این برنامه با حضور خادمان مسجد مقدس جمکران، خوانندگانی نظیر "محسن نشاسته‌گر" و "سید محمد صادق آتشی" و همچنین اجرای برنامه های طنز و شاد توسط اسطوره‌های تئاتر استانی برگزار خواهد شد.

وی در پایان تصریح کرد: این مراسم به همت دانشجویی فرهنگی در 26 آذر ماه سال جاری درسالن هلال احمر قاسم آباد برگزار خواهد شد. متقاضیان  شرکت در جشن، ‌میتوانند با در دست داشتن کارت دانشجویی خود به حوزه دانشجویی فرهنگی دانشکده خود مراجعه و بلیط تهیه نمایند.