برگزاری مشاوره رایگان انتخاب رشته در دانشگاه علم و هنر
۸ مرداد ۱۳۹۶

برگزاری مشاوره رایگان انتخاب رشته در دانشگاه علم و هنر

معاون آموزشی دانشگاه علم و هنر با تاکید بر تلاش برای اثربخشی آموزش‌ها در این دانشگاه، از برگزاری مشاوره رایگان انتخاب رشته دانش‌آموزان پذیرفته شده‌ی کنکور سراسری در این دانشگاه برای هفتمین سال متوالی خبر داد.
اهتمام روابط عمومی ها برای ایفای نقش در برنامه ششم توسعه جهاددانشگاهی و نقشه جامع علمی کشور
۱۵ تیر ۱۳۹۶

مدیرکل روابط عمومی جهاددانشگاهی بیان کرد: همچنین با مطالعه برنامه ششم توسعه حوزه های فرهنگ، پژوهش و آموزش این نهاد تقویت نظام اطلاع رسانی و تبلیغات جزو یکی از اهداف آن ها می باشد که این کار را انجام خواهیم داد.
دانشگاه علم و هنر، یک دانشگاه نسل سوم و کارآفرین
۱۲ تیر ۱۳۹۶

دانشگاه علم و هنر، یک دانشگاه نسل سوم و کارآفرین

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه علم و هنر با اشاره خیز حوزه کارآفرینی و پژوهشی این دانشگاه به سمت دانشگاه نسل سوم و دانشگاه کارآفرین، فعالیت‌های صورت گرفته در این راستا را تشریح کرد.
تربیت فارغ‌التحصیلان کارآفرین مهمترین راهبرد دانشگاه علم و هنر است
۱۲ تیر ۱۳۹۶

تربیت فارغ‌التحصیلان کارآفرین مهمترین راهبرد دانشگاه علم و هنر است

معاون آموزشی دانشگاه علم و هنر یکی از مهمترین ویژگی‌های این دانشگاه را ایجاد رشته‌های آموزشی بر اساس نیازهای جامعه، ماموریت‌ها و نقشه راه جهاددانشگاهی کشور خواند که باعث شده تا دانش‌آموختگان این دانشگاه از فرصت‌های قابل قبول شغلی بهره‌مند شوند.
گردهمایی روابط عمومی های جهاددانشگاهی 14 و 15 تیرماه برگزار می شود
۱۱ تیر ۱۳۹۶

گردهمایی روابط عمومی های جهاددانشگاهی 14 و 15 تیرماه برگزار می شود

مدیر کل روابط عمومی جهاددانشگاهی خبر داد: گردهمایی مدیران و رابطان خبری واحدهای سازمانی سراسر کشور این نهاد با شعار "فرهنگ جهادی، تولید دانش بنیان، آموزش تخصصی برای اشتغال بر بال روابط عمومی عمل گرا" و با حضور دکتر سید حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی در روزهای 14 و 15 تیرماه به میزبانی واحد خراسان رضوی برگزار می شود.