گزارش تصویری جلسات توجیهی دانشکده فنی مهندسی و علوم دانشگاه علم و هنر
۱۶ مهر ۱۳۹۶

گزارش تصویری جلسات توجیهی دانشکده فنی مهندسی و علوم دانشگاه علم و هنر

سلسله جلسات توجیهی در 5 گروه مجزا در آمفی تئاتر دانشکده فنی مهندسی با حضور دانشجویان برگزار شد. در جلسه مسئولین مدیران گروه ، امور دانشجویی فرهنگی، امور آموزش و شهریه دانشگاه در ضوابط دانشگاه نکاتی را به دانشجویان ارائه نمودند.
پیام رییس جهاددانشگاهی به مناسبت آغاز سال تحصیلی دانشگاه ها، مراکز آموزش عالی و حوزه های علمیه
۲ مهر ۱۳۹۶

دکتر طیبی در پیام خود به مناسبت آغاز سال تحصیلی تأکید کرد: مهرماه برای هر کس که دل در گرو شکوفایی و بالندگی جمهوری اسلامی ایران دارد مهم و نوید بخش است. فرزندان این مرز و بوم نشان داده اند که ایران شایسته دستیابی به علم و فناوری می باشد.
بهره‌برداری از 3 سالن ورزشی جدید در دانشگاه علم و هنر
۱ مهر ۱۳۹۶

بهره‌برداری از 3 سالن ورزشی جدید در دانشگاه علم و هنر

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علم و هنر با تشریح برنامه‌های فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه در ترم جدید تحصیلی، از بهره‌برداری سه سالن ورزشی جدید در این دانشگاه و رویکرد جدید برای ارائه خدمات ورزشی به دانشجویان خبر داد.
گزارش تصویری دوره آموزشی اخلاق حرفه ای و روشهای جذب از دید روانشناسان ویژه کارکنان و اعضای هیات علمی
۲۸ شهریور ۱۳۹۶

در مراسمی که با هدف برگزاری دوره آموزشی اخلاق حرفه ای و روشهای جذب از دید روانشناسان برگزار شده بود، از اعضا، مدیران، کارشناسان و اعضای هیات علمی نمونه دانشگاه تقدیر به عمل آمد.
 اردوی جهادی دانشجویان بسیجی دانشگاه علم و هنر در سبزدشت بافق
۲۲ شهریور ۱۳۹۶

اردوی جهادی دانشجویان بسیجی دانشگاه علم و هنر در سبزدشت بافق

دانشجویان جهادگر بسیجی دانشگاه علم و هنر در شهریور ماه 1396 به کمک تیم پزشکی و بهداشتی و فرهنگی و آموزشی توانستند خدمات قابل توجه‌ای به اهالی روستاهای محروم دولت اباد، شیطور، بساب و ده علی از توابع منطقه سبزدشت بافق ارائه کنند.،
آشنایی 80 دانش‌آموز کشور با علم ژنتیک به میزبانی دانشگاه علم و هنر
۷ شهریور ۱۳۹۶

آشنایی 80 دانش‌آموز کشور با علم ژنتیک به میزبانی دانشگاه علم و هنر

کارگاه علوم زیستی و مهندسی ژنتیک موسوم به «کارسوق» با هدف آشنایی 80 دانش‌آموز استعدادهای درخشان کشورمان با علم ژنتیک و تجهیزات این علم و هدایت تحصیلی آنان به سمت این علم، برای مدت دو روز به میزبانی دانشگاه علم و هنر برگزار می‌شود
کسب رتبه برتری سومین ضیافت قرانی معراج در یزد توسط دو نفر از اعضای دانشگاه علم و هنر
۴ شهریور ۱۳۹۶

سومین دوره رقابتهای ضیافت قرانی معراج ویژه اعضای جهاددانشگاهی و خانواده هایشان که مرحله نهایی آن از دیروز به میزبانی جهاددانشگاهی یزد آغاز شده بود، قبل از ظهر امروز با معرفی برترین ها به کار خود پایان داد.