بازدید اعضای هیئت علمی دانشگاه علم و هنر از برخی مراکز پژوهشی و کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف
۱۸ بهمن ۱۳۹۵

از سوی حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، اعضای هیئت علمی دانشگاه در بهمن ماه 1395 از مرکز محاسبات، مرکز کارآفرینی، پژوهشکده زیست فناوری و محیط زیست دانشگاه صنعتی شریف بازدید کردند.
کسب مقام اول دومین دوره مسابقات قهرمانی کشور حافظان و قاریان تکواندوکار ایران  توسط دانشجوی رشته مدیریت صنعتی دانشگاه
۱۲ بهمن ۱۳۹۵

کسب مقام اول دومین دوره مسابقات قهرمانی کشور حافظان و قاریان تکواندوکار ایران توسط دانشجوی رشته مدیریت صنعتی دانشگاه

دومین دوره مسابقات قهرمانی کشور حافظان و قاریان تکواندوکار در گروه مردان در تاریخ 10 بهمن ماه سال جاری با حضور 79 تکواندوکار در خانه تکواندو تهران برگزار گردید.
اطلاعیه برگزاری  امتحانات به دلیل ارتحال جانگداز حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی (قدس الله نفسه الزکیه)
۲۰ دی ۱۳۹۵

اطلاعیه برگزاری امتحانات به دلیل ارتحال جانگداز حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی (قدس الله نفسه الزکیه)

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علم و هنر ضمن عرض تسلیت به محضر ملت شریف ایران به مناسبت ارتحال جانگداز حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی (قدس الله نفسه الزکیه) از لغو امتحانات روز سه شنبه 21 دی ماه 1395 خبر داد.
دوره آموزشی نرم افزار LINGO در دو سطح مقدماتی و پیشرفته در دانشکده علوم انسانی برگزار شد
۶ دی ۱۳۹۵

با هدف افزایش توانایی های دانشجویان جهت آماده سازی برای ورود به بازار کار و مهارت افزایی در اجرای پژوهش های کاربردی، دوره آموزشی نرم افزار LINGO در دو سطح مقدماتی و پیشرفته توسط انجمن علمی مدیریت برگزار گردید.
مراسم تجلیل از گروه های آموزشی پیشتاز در حوزه توانمندسازی، اشتغال و کارآفرینی دانشگاه علم و هنر
۴ دی ۱۳۹۵

در روز چهارشنبه اول دی ماه با حضور تنی چند از مسئولان بخش های دولتی و خصوص و همچنین اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه علم و هنر گردهمایی برپا شد و از گروه های آموزشی پیشتاز در حوزه توانمندسازی، اشتغال و کارآفرینی تجلیل شدند.