گروهی از دانشجویان دختر دانشگاه علم و هنر از کارخانه فولاد آلیاژی یزد بازدید و با مراحل مختلف تولید این محصول آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر،  در راستای برنامه‌های دانشگاه علم و هنر برای آشنایی دانشجویان با صنایع مختلف کشور، امروز صبح چهارشنبه 19 اردیبهشت گروهی از دانشجویان دختر این دانشگاه از کارخانه فولاد آلیاژی یزد بازدید کردند.

در این بازدید که به همت معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه و با همکاری انجمن علمی مهندسی صنایع انجام شد، دانشجویان از بخش‌های مختلف کارخانه including خطوط تولید، آزمایشگاه‌ها و بخش تحقیق و توسعه دیدن کردند و با فرآیند تولید فولاد آلیاژی آشنا شدند.

مهندسان و کارشناسان کارخانه نیز در طول این بازدید توضیحات کاملی را در خصوص مراحل مختلف تولید فولاد آلیاژی، کاربردهای این نوع فولاد در صنایع مختلف و همچنین دستاوردها و برنامه‌های آینده کارخانه ارائه دادند.

دانشجویان ضمن استقبال از این بازدید، آن را فرصتی ارزشمند برای آشنایی با یکی از مهم‌ترین صنایع کشور و همچنین درک بهتر مفاهیم علمی آموخته شده در دانشگاه دانستند.

معاونت پژوهشی دانشگاه علم و هنر در نظر دارد در آینده نیز برنامه‌های مشابهی را برای بازدید دانشجویان از سایر صنایع کشور ترتیب دهد.