در آستانه شهادت جانسوز دردانه ی اباعبدالله، حضرت رقیه (سلام الله علیها)، روز دوشنبه اول آبان ماه بعد از نماز ظهر و عصر محفل انس با قرآن و مداحی در نمازخانه کوثر دانشکده علوم انسانی برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم که به همت دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم انسانی و با حضور پرشور دانشجویان برگزار گردید، استاد حسن زاده از قاریان ممتاز کشوری به تلاوت آیاتی از کلام الله مجید پرداخت و ذاکر اهل بیت محمدی پناه در عزای آن بزرگوار، مرثیه سرایی نمود. همچنین در این مراسم پرچم گنبد مطهر حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و حضرت رقیه (سلام الله علیها) به اهتزاز درآمد.

در پایان عزاداران، مهمان سفره حضرت رقیه (س) بودند.