دانشجویان ورودی جدید دانشکده فنی مهندسی دانشگاه علم و هنر در جلسه ای گرم با استقبال مسئولین دانشگاه و دانشکده روبرو شدند و با آیین نامه ها، امکانات و برنامه های پیش رو آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر،  جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید دانشکده فنی مهندسی دانشگاه علم و هنر با حضور گرم مسئولین دانشگاه و دانشکده در روز سه شنبه، 4 اردیبهشت در آمفی تئاتر این دانشکده برگزار شد.

در این جلسه، ضمن عرض خیر مقدم به دانشجویان توسط ریاست و مسئولین دانشکده، اطلاعات جامعی در خصوص آیین نامه های آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و فرهنگی در اختیار دانشجویان قرار گرفت.

رئیس دانشکده فنی مهندسی در این جلسه ضمن ابراز خرسندی از استقبال گرم دانشجویان از این دانشکده، بر تعهد مجموعه ی دانشکده به ارائه ی آموزش های با کیفیت و فراهم نمودن بستر مناسب برای رشد و شکوفایی استعداد های دانشجویان تاکید کرد.

در ادامه ی این جلسه، مدیران آموزشی و دانشجویی به ارائه ی جزئیات بیشتری در خصوص برنامه های آموزشی و پژوهشی، آیین نامه های دانشجویی، فعالیت های فرهنگی و فوق برنامه و همچنین خدمات رفاهی دانشجویان پرداختند.

لازم به ذکر است که این جلسه با استقبال پرشور دانشجویان ورودی جدید روبرو شد و دانشجویان دانشکده فنی مهندسی دانشگاه علم و هنر امیدوارند با تلاش و پشتکار خود در این دانشکده به بهترین دانش آموختگان تبدیل شوند.