جلسه توجیهی با دانشجویان ورودی جدید دانشکده هنر و معماری دانشگاه علم و هنر با حضور رئیس دانشکده، مدیر آموزش، رئیس دانشجویی و مدیران گروه های آموزشی دیروز چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید دانشکده هنر و مماری دانشگاه علم و هنر با حضور رئیس دانشکده، مدیر آموزش، رئیس دانشجویی و مدیران گروه های آموزشی دیروز چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 برگزار شد.

در این جلسه، دکتر سمیه امیدواری، رئیس دانشکده هنر و معماری، ضمن خوشامدگویی به دانشجویان جدید، به معرفی دانشکده، تاریخچه، اهداف و برنامه های آموزشی آن پرداخت.

وی در سخنان خود گفت: "دانشکده هنر و معماری دانشگاه علم و هنر با سابقه درخشان در آموزش و پژوهش، همواره در تلاش بوده است تا فضایی مناسب برای رشد و شکوفایی استعدادهای دانشجویان در زمینه های مختلف هنری و معماری فراهم کند."

دکتر امیدواری در ادامه به تشریح برنامه های آموزشی دانشکده و فرصت های شغلی برای فارغ التحصیلان این رشته ها پرداخت.

همچنین در این جلسه، شهاب شریفی مقدم، مدیر آموزش، محمد رضا قاآنی، رئیس دانشجویی و مدیران گروه های آموزشی به ارائه توضیحاتی در خصوص آیین نامه های آموزشی و دانشجویی، تسهیلات و خدمات رفاهی، برنامه های فوق برنامه و سایر موارد مربوط به تحصیل در دانشکده هنر و معماری پرداختند.

هدف از برگزاری این جلسه، آشنایی دانشجویان جدید با قوانین و مقررات دانشگاه، برنامه های آموزشی و امکانات و خدمات رفاهی دانشکده بود.

امید است با برگزاری چنین جلساتی، شاهد تحصیل پر بار و موفقی برای دانشجویان جدید در دانشکده هنر و معماری دانشگاه علم و هنر باشیم.