دانشگاه علم و هنر در راستای معرفی هر چه بیشتر رشته ها و مشاغل و جذب دانشجو، نشست صمیمی معاونین، روسای دانشکده ها و مدیران گروه های آموزشی را با حضور دکتر سید محمود طباطبایی، معاون آموزشی و دکتر سید محمد کاظمی، معاون دانشجویی فرهنگی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در راستای معرفی هر چه بیشتر رشته ها و مشاغل و جذب دانشجو، نشست صمیمی معاونین، روسای دانشکده ها و مدیران گروه های آموزشی دانشگاه علم و هنر با حضور دکتر سید محمود طباطبایی، معاون آموزشی و دکتر سید محمد کاظمی، معاون دانشجویی فرهنگی در تاریخ سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 برگزار شد.

در این نشست، ضمن بحث و تبادل نظر پیرامون راهکارهای موثر برای معرفی رشته ها و مشاغل به دانش آموزان، به ویژه دانش آموزان هنرستان ها، برنامه های مد نظر برای برگزاری جلسات informativa و بازدیدها از دانشگاه تشریح شد.

دکتر طباطبایی، معاون آموزشی دانشگاه علم و هنر، در این نشست با اشاره به اهمیت معرفی درست و دقیق رشته ها و مشاغل به دانش آموزان، اظهار داشت: "انتخاب رشته تحصیلی یکی از مهمترین تصمیمات زندگی هر فرد است و لازم است دانش آموزان با شناخت کامل از رشته ها و مشاغل مختلف، بهترین انتخاب را داشته باشند."

وی افزود: "دانشگاه علم و هنر با ارائه طیف گسترده ای از رشته های تحصیلی در مقاطع مختلف کاردانی، کارشناسی و تحصیلات تکمیلی، همواره در تلاش بوده است تا به نیازهای مختلف جامعه در زمینه های مختلف علمی و پژوهشی پاسخ دهد."

دکتر طباطبایی در ادامه به برخی از مزایای تحصیل در دانشگاه علم و هنر اشاره کرد و گفت: "این دانشگاه با بهره مندی از اساتید مجرب و متعهد، امکانات آموزشی و پژوهشی مناسب و همچنین فضای فرهنگی پویا، محیطی مناسب را برای رشد و شکوفایی دانشجویان فراهم می کند."

در ادامه این نشست، مدیران گروه های آموزشی دانشگاه به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در خصوص معرفی رشته ها و مشاغل به دانش آموزان پرداختند و همچنین پیشنهادات و نظرات خود را برای ارتقای این فعالیت ها ارائه دادند.

این نشست با هدف افزایش آگاهی دانش آموزان از رشته ها و مشاغل مختلف و همچنین تشویق آنها به انتخاب رشته تحصیلی مناسب برگزار شد.

امید است با برگزاری چنین نشست هایی، شاهد افزایش استقبال از دانشگاه علم و هنر و تربیت دانشجویانی متخصص و متعهد برای آینده کشور باشیم.