جلسه توجیهی دانشجویان رشته‌های کارشناسی پیوسته مدیریت و حسابداری با هدف آشنایی با مسئولین و فرآیندهای تحصیلی در دانشگاه علم و هنر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، به منظور آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان ورودی جدید با مسئولین دانشگاه و همچنین فرآیندهای تحصیلی، جلسه توجیهی دانشجویان رشته‌های کارشناسی پیوسته مدیریت و حسابداری در دانشگاه علم و هنر برگزار شد.

در این جلسه که روز یکشنبه 3 اردیبهشت 1403 در آمفی تئاتر دانشکده علوم انسانی برگزار شد، رئیس دانشکده علوم انسانی، مدیران گروه‌های آموزشی مدیریت و حسابداری و سایر مسئولین دانشگاه حضور داشتند.

مسئول آموزش دانشکده در سخنانی به تشریح فرآیندهای آموزشی دانشگاه پرداخت و از دانشجویان خواست که با جدیت و تلاش به تحصیل خود ادامه دهند.

در ادامه این جلسه، مدیران گروه‌های آموزشی مدیریت و حسابداری به معرفی رشته‌های تحصیلی خود و دروس ارائه شده در این رشته‌ها پرداختند.