در نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه علم و هنر با موضوع سبک زندگی با رویکرد سیستمی، دکتر محمد حسین فلاح به تبیین ابعاد مختلف سبک زندگی و نقش اساتید در ترویج سبک زندگی اسلامی و ایرانی پرداخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر،  سلسله مباحث نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه علم و هنر با موضوع سبک زندگی با رویکرد سیستمی ویژه اعضای هیات علمی این دانشگاه با سخنرانی دکتر محمد حسین فلاح، پژوهشگر در حوزه اخلاق و روانشناسی اسلامی دیروز چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 برگزار شد.

دکتر فلاح در این نشست با اشاره به اهمیت سبک زندگی در تعالی فردی و اجتماعی، به تبیین ابعاد مختلف سبک زندگی با رویکرد سیستمی پرداخت.

وی با بیان اینکه انسان موجودی مختار است و در مسیر زندگی خود با انتخاب های متعددی روبرو می شود، گفت: "جهت گیری انسان در زندگی می تواند مثبت یا منفی باشد. جهت مثبت زندگی، فطرت انسانی، به سمت خدا، عقل و چهارده معصوم و قرآن را شامل می شود که انسان را به سعادت و کمال می رساند. در مقابل، جهت منفی زندگی شامل دنیا، نفس عماره و شیطان است که انسان را به تباهی و گمراهی می کشاند."

دکتر فلاح در ادامه به تشریح ریل گذاری انسان و حرکت به سمت خدا و دنیا پرداخت و گفت: "انسان با انتخاب های خود، مسیر زندگی خود را ترسیم می کند. انتخاب مسیر الهی و حرکت به سمت خدا، انسان را به سعادت و کمال می رساند، در حالی که انتخاب مسیر شیطانی و حرکت به سمت دنیا، انسان را به تباهی و گمراهی می کشاند."

وی در پایان سخنان خود، بر نقش اساتید دانشگاه در ترویج سبک زندگی اسلامی و ایرانی در بین دانشجویان تاکید کرد و گفت: "اساتید دانشگاه به عنوان الگوهای علمی و اخلاقی، می توانند با ترویج سبک زندگی صحیح در بین دانشجویان، نقش مهمی در تربیت نسل آینده ایفا کنند."

این نشست با هدف ترویج سبک زندگی اسلامی و ایرانی در بین اعضای هیات علمی دانشگاه علم و هنر و ارتقای سطح دانش و آگاهی آنها در این زمینه برگزار شد.

امید است با برگزاری چنین نشست هایی، شاهد ارتقای سطح سبک زندگی در جامعه و حرکت به سمت جامعه ای ایده آل باشیم.