در نشست "گرافیک در آینده" که به مناسبت هفته دیزاین و گرافیک در دانشگاه علم و هنر برگزار شد، دکتر علیرضا دانافر و دکتر حامد فلاح، اساتید برجسته گرافیک، به بررسی روند تحولات این حوزه در طول تاریخ و چشم‌انداز آن در آینده پرداختند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر،  به مناسبت هفته دیزاین و گرافیک، نشستی با موضوع "گرافیک در آینده" با حضور دکتر علیرضا دانافر و دکتر حامد فلاح، دو تن از اساتید برجسته گرافیک، در روز دوشنبه 10 اردیبهشت ماه در سالن آمفی تئاتر دانشکده فنی مهندسی و هنر دانشگاه علم و هنر برگزار شد.

در این نشست، دکتر دانافر و دکتر فلاح به بررسی روند تحولات گرافیک در طول تاریخ و همچنین چشم‌انداز این حوزه در آینده پرداختند.

دکتر دانافر در سخنرانی خود با اشاره به ظهور هوش مصنوعی و دیگر فناوری‌های نوین، اظهار داشت که این فناوری‌ها تحولات عمیقی را در عرصه گرافیک ایجاد خواهند کرد. ایشان همچنین بر ضرورت تطبیق آموزش‌های گرافیک با این تحولات تأکید کردند.

دکتر فلاح نیز در سخنان خود به اهمیت خلاقیت و نوآوری در گرافیک آینده اشاره کرد. ایشان ضمن بیان اینکه گرافیست‌های آینده باید با چالش‌های جدیدی مانند کمبود منابع و افزایش رقابت روبرو باشند، بر لزوم ارتقای مهارت‌های خود در این زمینه تأکید کردند.