طرح نقاشی خط استاد صابرمقدم، هنرمند نامدار ایرانی، بر روی دیوار دانشکده هنر دانشگاه علم و هنر نقش بست. این اثر بدیع، مورد استقبال چشمگیر دانشجویان، اساتید و هنر دوستان قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، دانشکده هنر دانشگاه علم و هنر مفتخر است که از اجرای طرح نقاشی خط استاد صابرمقدم بر روی دیوار این دانشکده خبر داد.

استاد صابرمقدم یکی از برجسته‌ترین هنرمندان نقاشی خط ایران است که آثار متعددی در داخل و خارج از کشور به نمایش گذاشته است. ایشان از پیشگامان این هنر به شمار می‌روند و سبک منحصر به فردی در خلق آثار خود دارند.

این طرح به سفارش دانشکده هنر دانشگاه علم و هنر و با هدف ترویج هنر ایرانی و اسلامی و همچنین زیباسازی محیط دانشکده اجرا می‌شود.

اجرای این طرح فرصتی مغتنم برای دانشجویان و علاقه‌مندان به هنر خواهد بود تا از نزدیک با آثار یکی از برجسته‌ترین هنرمندان نقاشی خط ایران آشنا شوند. همچنین این طرح به زیباسازی محیط دانشکده و ایجاد فضایی معنوی و روحانی کمک خواهد کرد.