دانش‌آموزان هنرستانی در سفری علمی به دانشگاه علم و هنر، با دنیای علم و هنر و دستاوردهای این دانشگاه آشنا شدند. در این بازدید، گشتی در کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های پیشرفته دانشگاه زده شد و دانش‌آموزان با توضیحات تخصصی اساتید، برگی دیگر از کتاب علم و دانش را ورق زدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، به مناسبت هقته دیزاین و گرافیم و در راستای آشنایی با امکانات و دستاوردهای علمی دانشگاه، دانش‌آموزان هنرستانی از کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های دانشگاه علم و هنر بازدید کردند.

در این بازدید، دانش‌آموزان از نزدیک با تجهیزات و امکانات پیشرفته کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های مختلف دانشگاه آشنا شدند و از توضیحات تخصصی اساتید و کارکنان دانشگاه بهره‌مند شدند.

دانش‌آموزان در این بازدید، از کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های رشته‌های مختلف فنی و مهندسی و هنر بازدید به عمل آوردند.

هدف از اجرای این برنامه، آشنایی دانش‌آموزان با رشته‌های مختلف دانشگاهی و تشویق آنان به ادامه تحصیل در دانشگاه عنوان شده است.

دانشگاه علم و هنر با برگزاری چنین برنامه‌هایی، سعی در هدایت استعدادهای جوان و نقش‌آفرینی در ارتقای سطح علمی کشور دارد.

برخی از نکات قابل توجه در این بازدید:

• بازدید از کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های رشته‌های مختلف فنی و مهندسی، علوم پایه و هنر
  • آشنایی با تجهیزات و امکانات پیشرفته
  • توضیحات تخصصی اساتید و کارکنان دانشگاه
  • تشویق دانش‌آموزان به ادامه تحصیل در دانشگاه
  • هدایت استعدادهای جوان و ارتقای سطح علمی کشور

این بازدید با استقبال گرم دانش‌آموزان و همراهان آنها روبرو شد.