نمایشگاه فن‌بازار با حضور آیت الله" محمدرضا ناصری" نماینده ولی فقیه و امام جمعه یزد و معاون استاندار در دانشگاه یزد افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، به مناسبت هفته پژوهش و فناوری نمایشگاه فن‌بازار امروز دوشنبه ۱۵ آذرماه با حضور نماینده ولی فقیه و امام‌جمعه یزد، رییس دانشگاه یزد و جمعی از مسئولان استانی در سالن غدیر دانشگاه یزد افتتاح شد و دانشگاه علم و هنر نیز در این نمایشگاه با نمایش دستاوردهای دانشجویان، حضور پررنگی را ارائه نمودند.

در نمایشگاه فن‌بازار امسال دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی، دستگاه‌های اجرایی،‌‌ مراکز آموزش عالی، پارک علم و فناوری و بخش‌های مختلف صنعتی و تجاری استان آخرین دستآوردهای علمی، پژوهشی و فنآورانه خود را در ۵۳ غرفه به مدت سه روز از روز دوشنبه تا چهارشنبه ۱۵ تا ۱۷ آذرماه از ساعت ۹ صبح تا ۱۷ در معرض دید مشتریان و علاقه‌مندان در حوزه‌های مختلف قرار داده‌اند.

برگزاری ۹ پنل تخصصی در حاشیه نمایشگاه از جمله برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری در دانشگاه یزد است.