در اقدامی مشترک روابط عمومی دانشگاه و پایگاه مقاومت مرصاد، با هدف ایجادنشاط و سلامتی کارمندان و اعضای هیات علمی، آنان را به کوه بوز خضرآباد اعزام نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، با هدف حمایت از برنامه های ورزشی دانشگاه و ارتقاء سطح سلامت روح و جسم کارکنان، تیم کوهنوردی شهدای مدافع حرم دانشگاه، کارمندان و اعضای هیات علمی را به کوه بوز خضرآباد اعزام نمود.

این اقدام تفریحی ورزشی که توسط روابط عمومی و پایگاه مقاومت مرصاد برنامه ریزی شده بود، شامل برنامه های جانبی متفاوتی از قبیل تشکیل جلسات فرهنگی مذهبی، اسب سواری و ... می توان نام برد.

شایان ذکر است، این برنامه از کوهنوردی به صورت مستمر با صعود به قله ها با هدف ایجاد وحدت ورزشی در بین همکاران ادامه خواهد داشت.

خِضرآباد شهری است در بخش خضرآباد استان یزد واقع شده که دارای 2000 نفر جمعیت و 50 روستا ساکن است. روستای  ییلاقی بوز دارای باغهای مشجر در شکاف دو کوه بسیار بلند قرار گرفته است.