معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علم و هنر از اولین میزبانی این دانشگاه در برگزاری طرح ضیافت اندیشه خبر داد و این طرح را فرصتی در راستای ارتقای سطح اساتید و رسالت الگو بودن استاد برای دانشجو دانست

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، «میرمحمد اسعدی» با اشاره به اجرای طرح ضیافت اندیشه برای اولین بار در دانشگاه علم و هنر، تصریح کرد: طرح مصوب ضیافت اندیشه در راستای ارتقای سطح فرهنگی اساتید برگزار می‌شود و تلاش برای الگوپذیری دانشجویان از اساتید را دنبال می‌کند.

وی در رابطه با برنامه‌های طرح ضیافت اندیشه نیز گفت: در این دوره که به مدت 20 ساعت برگزار  می‌شود، مباحث اخلاقی با حضور دو تن از اساتید برتر اخلاق استان ارائه و در حاشیه نیز از سخنان فزرند شهید دفاع مقدس، دکتر «لیلا سلطانی» مدرس ادبیات دانشگاه علم و هنر و دانشگاه یزد در رابطه با دوران جنگ نیز استفاده کردند.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علم و هنر ادامه داد: تشریح وضعیت سوریه و دلایل دفاع از حریم ولایت در سوریه از دیگر مباحثی بود که به صورت تخصصی در مورد آن صحبت شد.

به گفته وی، بازدید از مجموعه فاطمه الزهراء(س) تفت و دیدار با سالمندان و کودکان استثنایی از دیگر اقدامات فرهنگی این برنامه بوده است.

اسعدی در پایان از «محمد مهدی حر زاده» مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان به خاطر تمام هماهنگی‌های صورت گرفته در برگزاری این ضیافت تقدیر کرد.