به مناسبت چهارمین سالگرد تدفین شهید گمنام در دانشگاه علم و هنر، مراسم یادواره‌ای با حضور عموم مردم، خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران و دانشگاهیان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، مراسم یادواره شهید گمنام به مناسبت چهارمین سالگرد تدفین این شهید در دانشگاه علم و هنر برگزار می‌شود.

این آیین معنوی به منظور گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام و تجدید میثاق با آرمان‌های والای آنان، بعد از نماز مغرب و عشاء روز سه شنبه یازدهم اردیبهشت ماه در جوار یادمان این شهید گمنام در محوطه دانشگاه علم و هنر یزد برگزار خواهد شد.

در این مراسم، سخنرانان به تبیین مقام شامخ شهیدان و ایثارگری‌های آنان در راه حفظ و حراست از نظام مقدس جمهوری اسلامی خواهند پرداخت و مداحان اهل بیت (ع) نیز با مرثیه‌سرایی و نوحه خوانی، عطر معنویت و فضایی روحانی به این مراسم معنوی خواهند بخشید.

حضور عموم مردم، خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران و دانشگاهیان در این مراسم معنوی، مزین به عطر گلاب و نثار شاخه‌های گل بر مزار شهید گمنام، موجب تعالی روح و تجدید پیمان با شهدای والامقام خواهد شد.

دانشگاه علم و هنر از عموم مردم، خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران و دانشگاهیان دعوت می‌کند تا با حضور پرشور خود در این مراسم معنوی، یاد و خاطره شهیدان گلگون کفن انقلاب اسلامی را گرامی بدارند.