به مناسبت هفته های پژوهش و کارآفرینی، مراسم تجلیل از پژوهشگران و کارآفرین برتر دانشگاه در روز چهارشنبه اول دی ماه در سالن آمفی تئاتر دانشگاه علم و هنر برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، به مناسبت هفته های پژوهش و کارآفرینی، مراسم تجلیل از پژوهشگران و کارآفرین برتر دانشگاه در روز چهارشنبه اول دی ماه با حضور تنی چند از مسئولان بخش های دولتی و خصوصی در سالن آمفی تئاتر دانشگاه علم و هنر برگزار گردید.

شایان ذکر است میهمانان ویژه این مراسم رئیس اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد، مدیر عامل شرکت الکتروکویر، مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان یزد و رئیس دانشگاه علم و هنر بودند.

در این مراسم از چهار نفر از پژوهشگران برتر در سه رتبه و یک نفر کارآفرین برتر دانشگاه با اهداء لوح تقدیر به عمل آمد.

اسامی پژوهشگران برتر از رتبه اول تا سوم به ترتیب دکتر سید میرمحمد اسعدی، دکتر فاطمه سعادت جو و دکتر آفرین اخوان (در یک رده) و دکتر سید محمود طباطبایی و همچنین کارآفرین برتر دکتر محسن برزگری معرفی شدند.