به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، به همت هئیت دانشجویی امام حسن مجتبی (ع)، به مناسبت ولادت پیامبر اکرم (ص) و امام جعفرصادق (ع)، مراسم جشن وحدت در روز یکشنبه 28/9/95 در نمازخانه صاحب الزمان (عج) دانشکده علوم و مهندسی برگزار شد.
این مراسم با قرائت دعای روح بخش امین الله توسط آقای مسعودی و آیاتی از قرآن کریم به تلاوت آقای گلستانپور آغاز گردید.
سخنران این مراسم، حجت السلام نجیمی، به بیان فضائل پیامبر اکرم پرداختند و همچنین کربلایی محسن محمدی پناه، مولودی خوانی میلاد ولادت پیامبر اکرم (ص) و امام جعفرصادق (ع) کردند.
در این مراسم، گروه سرود عاشقان ولایت برنامه ای را به مناسبت ولادت پیامبر اکرم (ص) و امام جعفرصادق (ع) اجرا کردند و به 5 نفر از کسانی که اسامی محمد و صادق داشتند هم جوایزی اهدا گردید و در آخر حاضران، میهمان سفره آل الله بودند.