نشست تخصصی گردشگری با حضور رییس سازمان جهاددانشگاهی استان یزد در در محل برگزاری نمایشگاه هفته پژوهش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، به منظور آشنایی نوآوران و فناوران با تجاری سازی در حوزه گردشگری، نشست تخصصی با حضور دکتر باصولی؛ رییس سازمان جهاددانشگاهی استان یزد و عضو هیات علمی دانشگاه علم و هنر در سالن غدیر دانشگاه یزد روز دوشنبه ۱۵ آذرماه ساعت ۱۲ تا ۱۴ در محل برگزاری نمایشگاه هفته پژوهش برگزار شد.

«محمدرضا نصیری» معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یزد درخصوص زیرساخت های گردشگری استان و پیش بینی جهت توسعه آن توضیحات لازم را ارائه نمود.

در ادامه نیز «طباطبایی» رییس جامعه هتلداران استان به تشریح وضعیت گردشگری استان و تعداد هتلهای موجود در استان پرداخت.

«دکتر احمدی» مدرس دانشگاه آزاد اسلامی یزد نیز به تشریح وضعیت و جایگاه گردشگری استان و تشکل های مرتبط پرداخت.

گفتنی است: این کارگروه که با حضور دانشجویان و دست اندرکاران صنعت گردشگری برگزار شد با پرسش و پاسخ مدعوین و ارائه راهکارهای مناسب جهت توسعه زیرساخت ها به پایان رسید.