با همت گروه معماری و انجمن علمی معماری دانشگاه، ششمین کارگاه آموزشی پیرنیا با موضوع اجرای سازه‌های طاقی نوین اواسط تیرماه شروع بکار خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر،کارگاه آموزشی اجرای سازه های طاقی نوین ویژه دانشجویان معماری در دو روز متوالی در دانشگاه علم و هنر برگزار خواهد شد.

این کارگاه آموزشی از سری کارگاه‌های استاد پیرنیا به همت گروه معماری و انجمن علمی دانشگاه علم و هنر با همکاری پژوهشکده معماری بومی دانشگاه یزد برگزار می شود که دانشجویان می‌توانند جهت ثبت نام حداکثر تا تاریخ 13 تیرماه با شماره تلفن 38264080 الی 9 داخلی 224 یا 218 با خانم آیت اللهی و آقای زارع نژاد تماس بگیرند.  هزینه ثبت نام برای دانشجویان دانشگاه علم و هنر 70 هزار تومان و سایر دانشگاه ها 140 هزار تومان می باشد.

گفتنی است این کارگاه زیر نظر دکتر نریمان فرح زا، از اساتید برجسته رشته معماری استان می‌باشند.