دو دانشجوی علوم ورزشی دانشگاه علم و هنر با راهیابی به تیم ملی بازهم افتخار آفرینی نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در مسابقات قهرمانی کشور انتخاب تیم ملی جودو در بخش جوانان دو دانشجوی دانشگاه علم و هنر دو مدال نقره و برنز این رقابت ها رو کسب نمودند و به تیم ملی جودو کشورمان راه یافتند.

این دوره مسابقات در تاریخ  18مهر ماه 1400 با حضور مدعیان کسب عنوان برتری و تصاحب پیراهن تیم ملی در تهران برگزار شد و خانم ها شقایق خیراندیش حائز کسب مقام دوم و مدال نقره در وزن 52-کیلوگرم  و شبنم خیراندیش حائز کسب مقام سوم و مدال برنز در وزن 57-کیلوگرم شدند.

شایان ذکر است این دو ورزشکار موفق، توانستند کاپ اخلاق جوانان متعلق به ورزشکاران استان یزد را در مسابقات جودو دریافت نمایند.

خبر مرتبط:

کسب مدالهای قهرمانی دو دانشجوی موفق دانشگاه علم و هنر مسابقات انتخابی کشوری پاورلیفتینگ بانوان