دو دانشجوی دانشگاه علم و هنر توانستند در مسابقات انتخابی کشوری پاورلیفتینگ بانوان که در مهرماه 1400 برگزار شد با کسب مدالهای طلا و نقره افتخارآفرینی نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در سری مسابقات انتخابی کشوری پاورلیفتینگ بانوان که در مهرماه 1400 که به مناسبت هفته تربیت بدنی در استان یزد برگزار شده بود، دو دانشجوی موفق دانشگاه علم و هنر توانستند افتخارآفرینی نمایند.

در این سری مسابقات؛ خانم شقایق خیراندیش در بخش ددلیفت جوانان حائز مقام اول (مدال طلا)  و همچنین در بخش ددلیفت بزرگسالان حائز کسب مقام دوم (مدال نقره)  در وزن 52 و خانم شبنم خیراندیش در بخش ددلیفت نوجوانان حائز کسب مقام اول (مدال طلا) و در بخش ددلیفت جوانان حائز کسب مدال طلا در وزن 63 شدند.

شایان ذکر است این دو خواهر ورزشکار موفق  توانستند هر دو به مسابقات کشوری پاور بانوان راه یابند.

خبر مرتبط:

دو نفر از دانشجویان جودوکار دانشگاه علم و هنر به تیم ملی دعوت شدند.