به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، کلاس‌های درسی دانشجویان از روز شنبه، 25 مهر 1403، طبق برنامه‌ کلاسی آغاز می‌شود. دانشجویان باید با دقت به زمان و مکان کلاس‌ها، طبق برنامه ارائه‌شده، در تمامی جلسات حضور یابند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، ضمن تبریک صمیمانه به تمامی پذیرفته‌شدگان جدید که در سال تحصیلی جاری به جمع دانشجویان این دانشگاه پیوسته‌اند، به اطلاع می‌رساند که کلاس‌های درسی دانشجویان از روز شنبه، 28 مهر 1403، مطابق برنامه‌ کلاسی اعلام‌شده در زمان ثبت‌نام آغاز خواهد شد.

از دانشجویان محترم درخواست می‌شود که با دقت به زمان، مکان، و شماره کلاس‌ها که در برنامه‌های ارائه شده مشخص شده است، از تاریخ مذکور در تمامی کلاس‌های خود حضور یابند. عدم حضور در کلاس‌ها می‌تواند منجر به مشکلات آموزشی شود و حضور به موقع در تمامی جلسات درس برای ارتقای سطح علمی دانشجویان الزامی است.

محل برگزاری کلاس‌های دانشکده‌ها به شرح زیر اعلام می‌گردد:

1. کلاس‌های دانشکده علوم انسانی: یزد، میدان عالم، بلوار شهدای گمنام، دانشگاه علم و هنر.
  2. کلاس‌های دانشکده فنی و مهندسی: یزد، بلوار دانشجو، جنب پارک شادی، دانشگاه علم و هنر.
  3. کلاس‌های دانشکده هنر: یزد، بلوار دانشجو، جنب پارک شادی، دانشگاه علم و هنر.

روابط عمومی دانشگاه علم و هنر با آرزوی موفقیت برای دانشجویان تازه‌وارد، تأکید می‌کند که حضور فعال در کلاس‌ها نخستین گام در مسیر موفقیت تحصیلی و دستیابی به اهداف علمی است.