جلسه شورای دانشکده هنر و معماری با حضور رئیس دانشکده، مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی برگزار شد. این نشست با محوریت بررسی رشد پذیرش دانشجویان جدیدالورود و برنامه‌ریزی برای استقبال از آن‌ها انجام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، جلسه شورای دانشکده هنر و معماری با حضور رئیس دانشکده، مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی در محل دفتر ریاست دانشکده برگزار شد. این نشست با محوریت بررسی راهکارهای مشارکت همه‌جانبه مدیران گروه‌ها و اعضای دانشکده در جذب و استقبال از دانشجویان جدیدالورود آغاز شد.

در این جلسه، رشد چشمگیر پذیرش دانشجویان در دانشکده هنر مورد بررسی قرار گرفت و اعضا با تاکید بر اهمیت استقبال گرم از دانشجویان جدید، به بحث و تبادل نظر درباره برنامه‌ها و فعالیت‌های آتی پرداختند. هدف از این تلاش‌ها، ایجاد فضایی مناسب برای رشد فکری و فرهنگی دانشجویان است تا با استفاده از ظرفیت‌های دانشکده، مسیر رشد و پیشرفت آن‌ها تسهیل شود.

یکی از مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در این جلسه، جهت‌دهی به پروژه‌های دانشجویی و کاربردی کردن آن‌ها بود. اعضا بر این باور بودند که با هدایت صحیح پروژه‌های دانشجویی و همسو کردن آن‌ها با نیازهای بازار کار، می‌توان دانشجویان را برای ورود به عرصه حرفه‌ای و استفاده بهینه از مهارت‌های آموخته‌شده در دانشگاه آماده کرد.

دانشکده هنر و معماری دانشگاه علم و هنر همواره تلاش می‌کند تا فضایی خلاق و پویایی برای دانشجویان فراهم کرده و با حمایت از آن‌ها، زمینه‌های رشد علمی، فکری و فرهنگی دانشجویان را توسعه دهد.