در سال تحصیلی جدید، دانشگاه علم و هنر شاهد استقبال چشمگیری از سوی پذیرفته‌شدگان کارشناسی بوده است. فرآیند ثبت‌نام غیرحضوری با بارگذاری مدارک از طریق سامانه‌های دانشگاه آغاز شد و با همکاری مؤثر مسئولان، به سرعت و با نظم بالا پیش رفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، ثبت‌نام ورودی‌های جدید این دانشگاه با استقبال بی‌نظیری از سوی پذیرفته‌شدگان کارشناسی در سال تحصیلی جدید همراه شد. از اولین ساعات آغاز فرآیند ثبت‌نام، دانشجویان تازه‌وارد با شور و اشتیاق و با رعایت تمامی دستورالعمل‌های اعلامی، مراحل ثبت‌نام غیرحضوری و حضوری خود را آغاز کردند.

طبق اعلام معاونت آموزشی دانشگاه علم و هنر، تمامی زیرساخت‌های لازم برای ثبت‌نام غیرحضوری از طریق سامانه‌های دانشگاه فراهم شده و دانشجویان از نقاط مختلف کشور موفق به بارگذاری مدارک مورد نیاز از جمله کارت ملی، شناسنامه، مدارک تحصیلی، و فرم‌های تعهد آموزشی در سامانه شدند. این فرآیند با هدف تسهیل در ثبت‌نام و کاهش نیاز به حضور فیزیکی پذیرفته‌شدگان به نحو احسن اجرا می شود.

همزمان با اتمام فرآیند غیرحضوری، مراحل ثبت‌نام حضوری نیز در دانشکده های دانشگاه علم و هنر آغاز گردیده است. پذیرفته‌شدگان با مراجعه به دانشگاه و ارائه اصل مدارک خود شامل مدارک تحصیلی، کارت ملی و شناسنامه، فرم‌های تعهدنامه و مدارک نظام وظیفه، مراحل نهایی ثبت‌نام خود را تکمیل می کنند.

مسئولین دانشگاه ضمن ابراز خرسندی از این استقبال گسترده، تاکید کردند که تیم‌های اجرایی دانشگاه با تمام توان در تلاش هستند تا ثبت‌نام با نظم و سرعت بالا به پایان برسد و تمامی دانشجویان در زمان تعیین شده وارد محیط علمی دانشگاه شوند. همچنین، در طول فرآیند ثبت‌نام، راهنمایان و مشاوران دانشگاه در بخش‌های مختلف حضور دارند تا دانشجویان تازه‌وارد را در مراحل ثبت‌نام و ارائه مدارک همراهی و راهنمایی کنند.

از سوی دیگر، معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علم و هنر نیز برنامه‌های متنوعی را برای آشنایی بیشتر دانشجویان ورودی جدید با امکانات و فعالیت‌های دانشگاه در نظر گرفته است. این برنامه‌ها شامل بازدید از بخش‌های مختلف دانشگاه، معرفی انجمن‌های علمی و فرهنگی، و همچنین آشنایی با خدمات دانشجویی و مشاوره‌ای خواهد بود.

«دکتر محمد حسین طالبی» رئیس دانشگاه علم و هنر، در پیامی به دانشجویان جدیدالورود، ضمن خوش‌آمدگویی به آنان، بر اهمیت این مرحله از زندگی علمی‌شان تأکید کرد و افزود: "ورود به دانشگاه علم و هنر آغاز فصل جدیدی در مسیر زندگی شماست. ما تمام تلاش خود را برای فراهم آوردن بسترهای علمی و فرهنگی مناسب جهت رشد و پیشرفت شما عزیزان به کار خواهیم بست."

در پایان لازم به ذکر است که ثبت‌نام ورودی‌های جدید دانشگاه علم و هنر با نظم و دقت بسیار انجام شده و تمامی واحدهای دانشگاهی برای استقبال از این عزیزان آماده شده‌اند تا سال تحصیلی جدید را با موفقیت آغاز کنند.