به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، «دکتر محمد حسین طالبی» رئیس دانشگاه علم و هنر، با صدور پیامی به پذیرفته‌شدگان جدید کارشناسی پیوسته این دانشگاه، ضمن تبریک به آنان برای انتخاب این مرکز علمی، بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و تعهد در مسیر تحصیلی تأکید کرد.

در بخشی از این پیام آمده است: «قبولی شما در دانشگاه علم و هنر نقطه آغاز یک مسیر تازه و پر از فرصت‌های علمی و حرفه‌ای است. از این پس، شما بخشی از خانواده بزرگ دانشگاه علم و هنر هستید، خانواده‌ای که در تلاش است با بهره‌مندی از بهترین امکانات علمی و پژوهشی، شرایط لازم برای موفقیت شما را فراهم کند. این موفقیت نه‌تنها نتیجه تلاش‌های خودتان، بلکه مسئولیتی سنگین بر دوش شماست تا با تمام توان در مسیر پیشرفت و دانش‌اندوزی گام بردارید.»

دکتر طالبی در ادامه با اشاره به اهمیت آشنایی با فرایند ثبت‌نام و تسهیل امور اداری افزود: «برای انجام مراحل ثبت‌نام و آگاهی از مدارک مورد نیاز، شهریه‌ها و جزئیات دیگر، از پذیرفته‌شدگان جدید درخواست می‌شود به لینک اختصاصی کارشناسی پیوسته دانشگاه مراجعه نمایند. لینک ثبت‌نام و اطلاعات تکمیلی از طریق سامانه https://sau.ac.ir/karshenasi.html در دسترس است.»

ایشان همچنین تأکید کرد: «دانشگاه علم و هنر در تلاش است تا از طریق ارائه خدمات آموزشی، فرهنگی و پژوهشی با کیفیت، بستری مناسب برای رشد علمی و فردی دانشجویان خود فراهم سازد. لذا، تمامی پذیرفته‌شدگان ورودی جدید می‌توانند با مراجعه به لینک فوق، ضمن کسب اطلاعات لازم، از روند ثبت‌نام خود اطمینان حاصل کنند و آماده آغاز سال تحصیلی جدید شوند.»

در پایان، دکتر طالبی برای تمامی پذیرفته‌شدگان آرزوی موفقیت و بهروزی کرد و اظهار داشت: «این دانشگاه با آغوش باز پذیرای استعدادهای نوین است و امیدواریم با همکاری و تعامل شما دانشجویان عزیز، بتوانیم گام‌های بزرگی در ارتقای سطح علمی و فرهنگی جامعه برداریم.»