دکتر محمد حسین طالبی، رئیس دانشگاه، انتصاب دکتر محمد رضا بابایی به عنوان استاندار یزد را تبریک گفت و این انتخاب را نشانه توانمندی‌های آقای بابایی در عرصه مدیریت دانست و ابراز امیدواری کرد که با رهبری ایشان، استان یزد به توسعه پایدار دست یابد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، دکتر محمد حسین طالبی، رئیس این دانشگاه، انتصاب جناب آقای دکتر محمد رضا بابایی به عنوان استاندار یزد را به ایشان تبریک گفت.

دکتر طالبی در پیام خود، این انتخاب را نشانه‌ای از توانمندی‌ها و شایستگی‌های جناب آقای دکتر بابایی در عرصه مدیریت و خدمت به مردم استان یزد دانست.  در متن این پیام آمده است:

جناب آقای دکتر محمد رضا بابایی
استاندار محترم یزد

سلام علیکم

انتصاب شایسته جناب‌عالی به عنوان استاندار یزد را صمیمانه تبریک عرض می‌نمایم. این انتخاب، بیانگر توانمندی‌ها و شایستگی‌های شما در عرصه مدیریت و خدمت به مردم شریف استان یزد است.

استان یزد با تاریخ غنی، فرهنگ اصیل و ظرفیت‌های بی‌نظیر خود، همواره نیازمند رهبری حکیمانه و دوراندیش است. با توجه به سوابق ارزشمند شما در خدمت به جامعه و تجارب ارزنده‌ای که در حوزه‌های مختلف مدیریتی کسب کرده‌اید، امیدوارم با برنامه‌ریزی‌های کارآمد و همکاری‌های مؤثر، در مسیر رشد و توسعه پایدار استان، گام‌های مؤثری بردارید.

از طرف دانشگاه علم و هنر، آمادگی کامل خود را برای همکاری و مشارکت در پروژه‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای که در راستای پیشرفت استان یزد قرار دارد، اعلام می‌دارم. به یقین، همفکری و هم‌افزایی بین دانشگاه و دستگاه‌های اجرایی می‌تواند زمینه‌ساز موفقیت‌های بیشتری برای این استان عزیز باشد.

در پایان، برای جناب‌عالی و همکارانتان در استانداری یزد، آرزوی موفقیت و سربلندی دارم و امیدوارم با تلاش‌های بی‌وقفه، شاهد پیشرفت و شکوفایی هرچه بیشتر استان یزد باشیم.

با احترام
دکتر محمد حسین طالبی