دکتر محمدحسین طالبی، رئیس دانشگاه علم و هنر، در پیامی درگذشت دکتر مسعود عسکری، جهادگر فرهیخته و موسس دانشگاه علم و فرهنگ را تسلیت گفت.

دکتر محمدحسین طالبی، رئیس دانشگاه علم و هنر، در پیامی درگذشت استاد گرانقدر، جهادگر فرهیخته، دکتر مسعود عسکری را تسلیت گفت. در بخشی از پیام تسلیت ایشان آمده است:

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

انا لله و انا الیه راجعون

با نهایت تألم و تأثر، خبر درگذشت جهادگر پیشکسوت، استاد فرزانه، «دکتر مسعود عسکری» را دریافت نمودم. ایشان با پشتکار و همتی بی‌نظیر، نقش بی‌بدیلی در شکل‌گیری و تأسیس موسسه‌ی آموزش عالی جهاد دانشگاهی ایفا کردند و در دهه‌ی هفتاد آغازگر حرکتی نوین در مسیر گسترش علم و دانش در کشور شدند. تلاشی که در ادامه به تأسیس دو دانشگاه بزرگ علم و فرهنگ و دانشگاه علم و هنر و همچنین شش موسسه‌ی آموزش عالی در سراسر کشور منتهی گردید و امروز شاهد آن هستیم که این مجموعه‌ها، به عنوان یکی از افتخارات علمی کشور، خدمات ارزنده‌ای به جامعه علمی و فرهنگی ایران عزیز ارائه می‌دهند.

دکتر مسعود عسکری، با سال‌ها مجاهدت علمی و فکری، منشاء خدمات ارزشمند و ماندگاری در عرصه آموزش عالی بودند و همواره تلاش می‌کردند تا روحیه‌ی جهاد و خدمت صادقانه را به عنوان میراثی گرانبها به نسل‌های آینده منتقل نمایند. ایشان نه تنها یک استاد و مدیر موفق، بلکه الگویی متعهد، دلسوز و پیشگام در عرصه‌های مختلف علمی و فرهنگی به شمار می‌رفتند که همواره دغدغه پیشرفت و اعتلای علمی کشور را در دل داشتند. آثار و برکات تلاش‌های ایشان بی‌گمان همچنان در عرصه‌های علمی کشور جاری و باقی خواهد ماند و یاد و خاطره ایشان در قلب جامعه دانشگاهی جاودان خواهد بود.

اینجانب، ضمن تسلیت این ضایعه بزرگ به خانواده محترم آن مرحوم، همکاران و تمامی اعضای خانواده بزرگ جهاد دانشگاهی، از درگاه خداوند متعال برای ایشان رحمت و غفران الهی و برای بازماندگان گرامی صبر و اجر مسئلت می‌نمایم. باشد که تلاش‌های صادقانه و خالصانه ایشان در اعتلای علم و دانش و توسعه آموزش عالی، همچون چراغی فروزان، راهنمای آیندگان باشد و نام و یادشان همواره در خاطر ما باقی بماند.

دکتر محمد حسین طالبی
رئیس دانشگاه علم و هنر