مژده پاسیار، فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد مدیریت جهانگردی از دانشگاه علم وهنر، موفق به پذیرش در مقطع دکتری رشته گردشگری دانشگاه علامه طباطبایی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم وهنر، مژده پاسیار، فارغ‌التحصیل مقطع کارشناسی ارشد مدیریت جهانگردی این دانشگاه، پس از تلاش‌ها و پیگیری‌های مستمر و با پشت سر گذاشتن مراحل دشوار آزمون و مصاحبه، موفق به پذیرش در مقطع دکتری رشته گردشگری دانشگاه علامه طباطبایی شد.

خانم پاسیار در گفت‌وگویی با روابط عمومی دانشگاه علم وهنر با ابراز خرسندی از این موفقیت، به نقش اساسی اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه در پیشرفت تحصیلی و حرفه‌ای خود اشاره کرد و گفت: "از زحمات اساتید محترم دانشگاه علم وهنر، به ویژه دکتر میرمحمداسعدی، دکتر مسعود احمدخانی، دکتر محسن برزگری و خانم رضیه احمدی، که همواره با راهنمایی‌ها و حمایت‌هایشان در این مسیر همراه من بودند، تشکر و قدردانی می‌کنم. دوران تحصیلم را به‌ویژه مدیون آقای دکتر اسعدی هستم که در مقاطعی که در زندگی شخصی با چالش‌هایی روبه‌رو بودم، نقش مهمی در بازگشت من به تحصیل ایفا کردند."

وی در ادامه توضیح داد: " با راهنمایی‌های دکتر اسعدی، مجدداً انگیزه و اراده ادامه تحصیل در من تقویت شد و نه تنها تحصیلاتم را ادامه دادم، بلکه به عنوان اولین نفر موفق به دفاع از پایان‌نامه خود شدم. این دفاع موفق، نقطه عطفی در مسیر علمی من بود و به دنبال آن با حمایت‌های دکتر اسعدی به عنوان مدرس در دانشگاه علم وهنر مشغول به کار شدم."

پاسیار افزود: "حضور در فضای علمی دانشگاه و ارتباط با دانشجویان، بار دیگر اشتیاق مرا برای ادامه تحصیل برانگیخت و تصمیم گرفتم در آزمون دکتری شرکت کنم. در دو سال متوالی موفق به کسب رتبه‌های عالی در آزمون شدم، اما به دلیل برخی مشکلات در مصاحبه موفق به پذیرش نگردیدم. امسال، با حمایت‌های مداوم دکتر اسعدی و با توجه به تجربیاتی که از آزمون‌های قبلی کسب کرده بودم، توانستم با رتبه بالا در آزمون و سپس با موفقیت در مصاحبه، در مقطع دکتری رشته گردشگری دانشگاه علامه طباطبایی پذیرفته شوم."

وی همچنین در بخش دیگری از صحبت‌های خود به نقش دانشگاه علم وهنر در پرورش استعدادهای دانشجویی اشاره کرد و گفت: "بدون شک، دانشگاه علم وهنر محیطی مناسب برای رشد و شکوفایی دانشجویان است. حضور اساتید برجسته و حمایت‌های علمی و معنوی که در طول دوران تحصیل از آنان دریافت کردم، انگیزه و پشتکار مرا برای ادامه مسیر علمی و دستیابی به موفقیت‌های بیشتر تقویت کرد."

موفقیت مژده پاسیار، علاوه بر نشان دادن عزم و پشتکار این دانشجوی موفق، گواهی بر کیفیت بالای آموزشی و پشتیبانی علمی دانشگاه علم وهنر است که همواره تلاش می‌کند تا محیطی حمایتی و مشوق برای دانشجویان خود فراهم کند. این دانشگاه، با تأکید بر رسالت خود در تربیت نیروهای متخصص و توانمند در حوزه‌های مختلف علمی، همچنان به عنوان یکی از پیشروان حوزه آموزش عالی در کشور، بستری مناسب برای پیشرفت علمی و حرفه‌ای دانشجویان خود فراهم می‌آورد.