دانشجویان این دانشگاه ظهر روز یکشنبه 8 مهر 1403 در جوار یادمان شهید گمنام تجمعی پرشور برگزار کردند تا ضمن حمایت از مردم غزه و لبنان، جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، دانشجویان این دانشگاه ظهر روز یکشنبه 8 مهر 1403 در حمایت از مردم غزه و لبنان و در پی محکومیت ترور شهید سید حسن نصرالله، دبیر کل حزب الله لبنان، تجمعی برگزار کردند. این تجمع در جوار یادمان شهید گمنام دانشگاه علم و هنر برگزار شد و دانشجویان ضمن ابراز همدردی با مردم غزه و لبنان، جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در لبنان را به شدت محکوم کردند.

در این مراسم، دانشجویان با سردادن شعارهای حماسی، بر همبستگی خود با ملت‌های مظلوم منطقه تأکید کردند و از حامیان حقوق بشر خواستند که به جنایات رژیم صهیونیستی پایان دهند. دانشجویان با تاکید بر اهمیت حمایت از مقاومت اسلامی و وحدت مسلمانان، به ابراز احساسات خود پرداختند و از همه جوانان دعوت کردند تا در کنار هم، در برابر ظلم و ستم ایستادگی کنند.

این تجمع نشان‌دهنده روحیه انقلابی و همبستگی دانشجویان دانشگاه علم و هنر با ملت‌های مظلوم منطقه بود و یادآور شد که این دانشگاه همواره در راستای حمایت از حق و عدالت و ایستادگی در برابر ظلم، فعال خواهد بود. در پایان، حاضران با خواندن فاتحه‌ای برای شهیدان مقاومت و اعلام همبستگی با خانواده‌های شهدا، این مراسم را به پایان رساندند و بر عزم راسخ خود برای ادامه مسیر مقاومت تأکید کردند.