آفرین اخوان، عضو هیأت علمی دانشگاه علم و هنر، به عنوان دبیر علمی کارگروه تخصصی آموزش مهندسی صنایع معاونت آموزش جهاددانشگاهی منصوب شد. این انتصاب با هدف ارتقاء و استانداردسازی دوره‌های آموزشی در حوزه مهندسی صنایع صورت گرفته است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، دکتر محمدمحسن غفوریان، معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی طی حکمی آفرین اخوان، عضو هیأت علمی و مدیرگروه آموزشی صنایع دانشگاه علم و هنر را به عنوان دبیر علمی کارگروه تخصصی آموزش مهندسی صنایع این معاونت منصوب کرد.

در بخشی از حکم انتصاب دبیر علمی کارگروه تخصصی آموزش مهندسی صنایع آمده است: «نظر به ضرورت ارتقاء گروه‌های آموزشی تخصصی و اهمیت این گروه‌ها در گسترش و استانداردسازی دوره‌ها و متون آموزشی جهاددانشگاهی و همچنین لزوم تشکیل کارگروه‌های آموزشی تخصصی ذیل این گروه‌ها به عنوان بازوی مهم علمی و تخصصی، امید است با توکل به خداوند متعال و همکاری با سایر اعضا در پیشبرد اهداف جهاددانشگاهی موفق باشید.»

از جمله وظایف دبیر علمی این کارگروه، پایش تحولات علمی و آموزشی در حوزه مهندسی صنایع، بررسی فرصت‌ها و چالش‌های آموزشی برای توسعه خدمات آموزشی مرتبط، ارائه برنامه‌های سمینارها و نشست‌های تخصصی، پیشنهاد دوره‌های آموزشی جدید و بازنگری دوره‌های مصوب جهت به‌روز رسانی محتوای آنها ذکر شده است.

این انتصاب با هدف تقویت آموزش و ترویج تخصصی در حوزه مهندسی صنایع در راستای اهداف جهاددانشگاهی صورت گرفته است.