در آستانه چهل و چهارمین سالگرد تأسیس جهاددانشگاهی، دانشگاه علم و هنر با دستیابی به رتبه هفتم علمی و پژوهشی، راه‌اندازی چندین شرکت فناور و دانش‌بنیان، و برگزاری دوره‌های مهارت‌آموزی و فعالیت‌های فرهنگی متنوع، به ارتقای فرهنگ و علم در کشور کمک کرده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در آستانه چهل و چهارمین سالگرد تأسیس جهاددانشگاهی، دانشگاه علم و هنر با ارائه دستاوردهای چشمگیر در حوزه‌های پژوهش، آموزش و فرهنگی، نقش مؤثری در ارتقای علم و دانش کشور ایفا کرده است. در این گزارش به مهم‌ترین دستاوردهای این دانشگاه در سال 1402-1403 پرداخته می‌شود.

پیشرفت‌های علمی و پژوهشی:

در سال گذشته، دانشگاه علم و هنر موفق به کسب رتبه هفتم علمی و پژوهشی در میان دانشگاه‌های غیرانتفاعی در سیویلیکا شد. این دانشگاه با انجام بیش از ۱۰ طرح پژوهشی و اجرایی در سطح استان و ثبت ۲۳ اختراع جدید، سهم بسزایی در ارتقای سطح علمی کشور داشته است. همچنین، بیش از ۱۵۰ مقاله پژوهشی توسط اعضای هیأت علمی منتشر شده و مشوق‌های نگارش مقاله به آن‌ها اعطا گردیده است. دانشگاه با برقراری ارتباطات مؤثر با دستگاه‌های اجرایی ملی و استانی و امضای تفاهم‌نامه‌های مشارکتی، به توسعه پروژه‌های پژوهشی مشترک پرداخته است. اخذ کد اخلاق برای بیش از ۱۰۰ پایان‌نامه دانشجویی نیز از دیگر اقدامات مهم دانشگاه در این زمینه است.

دستاوردهای چشمگیر در حوزه پژوهش و فناوری:

در حوزه کارآفرینی، دانشگاه علم و هنر با راه‌اندازی ۸ شرکت فناور و ۲ شرکت دانش‌بنیان مستقل در مرکز کارآفرینی، به ترویج فرهنگ کارآفرینی و اشتغال‌زایی پرداخته است. برگزاری دوره‌های مهارت‌آموزی و کارآفرینی ویژه اساتید و دانشجویان، و برگزاری ۸۰ دوره مهارتی با مشارکت بیش از ۳۵۰۰ نفر از دیگر فعالیت‌های برجسته دانشگاه در این زمینه است. همچنین، دانشگاه با برگزاری بازدیدهای علمی و آموزشی از صنایع برتر استان و هدایت دانشجویان به انجام طرح‌های کارورزی، به افزایش توانمندی‌های علمی و عملی آن‌ها کمک کرده است.

دستاوردهای آموزشی و تحصیلات تکمیلی:

در بخش آموزش عالی، دانشگاه علم و هنر با افزایش دو رشته جدید در مقطع کارشناسی ارشد (مهندسی کامپیوتر-هوش مصنوعی و رباتیک و مهندسی عمران-مدیریت ساخت)، به گسترش دامنه‌های آموزشی خود پرداخته است. این دانشگاه با همکاری بیش از ۵۵۰ مدرس و آموزش ۸۲۰۰ دانشجو در ۷۹ کد رشته تحصیلی، به تأمین نیازهای آموزشی دانشجویان پرداخته است. همچنین، مصاحبه‌های جذب اساتید و دانشجویان دکتری در دو رشته جدید، به توسعه کادر علمی دانشگاه کمک کرده است.

فعالیت‌های دانشجویی و فرهنگی پر رونق:

در زمینه فعالیت‌های دانشجویی و فرهنگی، دانشگاه علم و هنر با حمایت از کانون‌ها و انجمن‌های علمی، برگزاری رویدادهای فرهنگی و هنری، و ارائه خدمات مشاوره‌ای دینی و اخلاقی، به غنی‌سازی تجربه‌های دانشجویان پرداخته است. همچنین، برگزاری اردوهای فرهنگی و علمی و مسابقات ورزشی از دیگر فعالیت‌های مهم دانشگاه است. در زمینه فعالیت‌های اعضای هیأت علمی و کارکنان، دانشگاه با برگزاری کارگاه‌های دانش‌افزایی، اردوهای سیاحتی و زیارتی، و ضیافت افطاری، به تقویت روحیه علمی و فرهنگی در میان اعضای خود پرداخته است.

دستاوردهای درخشان دانشگاه علم و هنر در سال‌های اخیر، نویدبخش آینده‌ای روشن برای این دانشگاه و جامعه است. این دانشگاه با تعهد به پیشرفت، به عنوان یکی از پیشگامان عرصه آموزش عالی، به توسعه پایدار کشور کمک شایانی خواهد کرد.

برای مشاهده کامل اینفوگرافیک روی تصویر کلیک نمایید: