در هفتمین دوره ضیافت اندیشه اساتید هیات علمی دانشگاه علم و هنر با عنوان «شهید آیت الله رئیسی» و محوریت جریان شناسی به تبیین مبانی نظری و بررسی جریان‌های مختلف فکری، سیاسی و اجتماعی پرداختند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، هفتمین دوره ضیافت اندیشه اساتید هیات علمی دانشگاه علم و هنر با عنوان «شهید آیت الله رئیسی» و محوریت جریان شناسی در روزهای یکشنبه 3تیر ماه در حال برگزاری است و دومین جلسه آن در روز دوشنبه 4 تیرماه 1403، برگزار خواهد شد.

آیت الله اسکندری، به عنوان سخنران اصلی این دوره، به تبیین موضوع جریان شناسی پرداختند و مباحثی پیرامون جریان‌های فکری، سیاسی و اجتماعی در ایران و جهان مطرح کردند. فضای این دوره بسیار صمیمی و پرشور بود و اساتید حاضر به بحث و تبادل نظر در مورد موضوعات مختلف مربوط به جریان شناسی پرداختند.

اهداف این دوره عبارت بودند از:

• ارتقای سطح دانش اساتید هیات علمی در خصوص جریان شناسی
  • تبیین مبانی نظری جریان شناسی
  • بررسی جریان‌های مختلف فکری، سیاسی و اجتماعی در ایران و جهان
  • ارائه راهکارهایی برای مقابله با جریان‌های انحرافی

این دوره آموزشی با هدف افزایش آگاهی و توانمندی اساتید در شناخت و تحلیل جریان‌های مختلف برگزار شد و به عنوان یک فرصت مهم برای تبادل نظر و ارتقای علمی اساتید دانشگاه علم و هنر محسوب می‌شود.