کلینیک مشاوره مهراوه دانشگاه علم و هنر با هدف ارائه خدمات مشاوره‌ای در زمینه‌های مختلف از جمله مشاوره فردی، خانواده و ازدواج، مشاوره تحصیلی و انتخاب رشته، بازی درمانی و مشاوره کودک و نوجوان فعالیت می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، با گفتگو با «دکتر آزاده ابویی»، مسئول کلینیک مشاوره مهراوه و عضو هیات علمی گروه آموزشی مشاوره دانشگاه علم و هنر، در خصوص فعالیت‌های این کلینیک توضیحاتی ارائه داد.

کلینیک مشاوره مهراوه با هدف ارائه خدمات مشاوره‌ای در زمینه‌های مختلف از جمله مشاوره فردی، خانواده و ازدواج، مشاوره تحصیلی و انتخاب رشته، بازی درمانی و مشاوره کودک و نوجوان، به فعالیت خود ادامه می‌دهد. این کلینیک با بهره‌گیری از متخصصین مجرب، خدمات متنوعی را به مراجعین ارائه می‌دهد.

کلینیک مشاوره مهراوه در طبقه اول ساختمان امام علی دانشگاه علم و هنر واقع شده است و علاقه‌مندان می‌توانند برای اطلاعات بیشتر و رزرو وقت با شماره 38207180 تماس بگیرند.

علاوه بر خدمات مشاوره‌ای، دوره‌های مقدماتی آشنایی با رویکردهای روانشناسی نیز در این کلینیک برگزار می‌شود. برخی از کارگاه‌های برگزار شده در این ترم شامل "کارگاه از کلاس درس تا اتاق درمان"، "کارگاه آموزشی رویکرد EFT با تدریس دکتر آزاده ابویی"، "کارگاه آموزشی رویکرد CBT با تدریس خانم بمانیان"، "کارگاه آموزشی رویکرد طرحواره درمانی با تدریس دکتر عزیزی"، "کارگاه آموزشی رویکرد تحلیلی با تدریس دکتر نیکوروش" و "کارگاه آموزشی رویکرد REBT با تدریس دکتر فخرا" می‌باشد.

دکتر ابویی هدف از فعالیت‌های این کلینیک را بهبود سلامت روانی و ارتقاء کیفیت زندگی مراجعین اعلام کرد و بر اهمیت استفاده از خدمات مشاوره‌ای برای حل مشکلات روانی و ارتقاء سلامت روانی تأکید نمود.