
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه علم و هنر در راستای رسالت خود در زمینه ترویج فرهنگ کارآفرینی و توانمندسازی دانشجویان، با همکاری انجمن علمی صنایع غذایی، اقدام به برگزاری سلسله کارگاههای قدم به قدم با کارآفرینان کرده است.
کارگاه اول این سلسله با حضور دو تن از کارآفرینان برجسته یزدی در حوزه صنایع غذایی برگزار خواهد شد:
- آقای اثنی عشری از کارخانه نان اثنی
- آقای مهندس احمدی از کارخانه داتیس
در این کارگاه که در تاریخ ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۲ ظهر در سالن آمفی تئاتر دانشکده فنی مهندسی دانشگاه علم و هنر برگزار میشود، کارآفرینان حاضر تجربیات و دانش خود را در زمینههای مختلف کارآفرینی، از جمله راهاندازی کسب و کار، مدیریت، بازاریابی و فروش با دانشجویان به اشتراک خواهند گذاشت.
حضور در این کارگاه برای کلیه دانشجویان علاقهمند به حوزه کارآفرینی، به خصوص دانشجویان رشته صنایع غذایی، مفید خواهد بود.
**هزینه شرکت در این کارگاه ۳۰ هزار تومان است و علاقهمندان میتوانند از طریق لینک https://portal.sau.ac.ir/terms برای ثبت نام اقدام کنند.