به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، مرکز کارآفرینی دانشگاه علم و هنر، کارگاهی با عنوان "هوش مصنوعی، از نظریه تا کاربرد" ویژه اعضای هیئت علمی و مدرسین دانشگاه برگزار کرد.

در این کارگاه که در تاریخ ۲۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ و به مدت ۴ ساعت در دانشکده علوم انسانی دانشگاه علم و هنر برگزار شد، دکتر حامد فلاح، عضو هیئت علمی گروه مدیریت به ارائه مباحثی در خصوص مفاهیم پایه هوش مصنوعی، کاربردهای آن در حوزه‌های مختلف و چالش‌های پیش روی این فناوری نوین پرداختند.

دکتر فلاح در ابتدای این کارگاه به ارائه تعریفی از هوش مصنوعی و تاریخچه مختصری از این علم پرداختند. سپس، به بررسی مختلف الگوریتم‌های هوش مصنوعی از جمله یادگیری ماشین، یادگیری عمیق و شبکه‌های عصبی مصنوعی پرداخته و کاربردهای هر یک از این الگوریتم‌ها در حوزه‌های مختلفی همچون پزشکی، مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی و فناوری اطلاعات را تشریح کردند.

عضو هیئت علمی گروه مدیریت دانشگاه علم و هنر در ادامه این کارگاه به بررسی چالش‌های پیش روی هوش مصنوعی از جمله مسائل اخلاقی، سوگیری الگوریتم‌ها و خطرات امنیتی پرداختند و راهکارهایی برای غلبه بر این چالش‌ها ارائه کردند.

گفتنی است که این کارگاه با استقبال خوب اعضای هیئت علمی و مدرسین دانشگاه علم و هنر روبرو شد و شرکت کنندگان در این کارگاه اطلاعات مفیدی در خصوص هوش مصنوعی و کاربردهای آن در حوزه‌های مختلف کسب کردند.