گروهی از دانشجویان مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و هنر با همت انجمن علمی این رشته، صبح امروز از کارخانه کاشی ستاره میبد بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، گروهی از دانشجویان مهندسی کامپیوتر با همت انجمن علمی این رشته، از کارخانه کاشی ستاره میبد بازدید کردند. در این بازدید که با هدف آشنایی دانشجویان با فرآیند تولید کاشی و سرامیک و همچنین کاربرد علم کامپیوتر در این صنعت انجام شد، دانشجویان از بخش‌های مختلف کارخانه از جمله خط تولید، بخش کنترل کیفیت و آزمایشگاه بازدید به عمل آوردند.

در خلال این بازدید، کارشناسان کارخانه کاشی ستاره توضیحات جامعی را در خصوص مراحل مختلف تولید کاشی و سرامیک، مواد اولیه به کار رفته، دستگاه‌ها و تجهیزات مورد استفاده و همچنین نقش علم کامپیوتر در کنترل و نظارت بر فرآیند تولید ارائه دادند.

دانشجویان ضمن استقبال از این بازدید، این برنامه را فرصتی ارزشمند برای یادگیری مفاهیم عملی دروس مرتبط با رشته تحصیلی خود و همچنین آشنایی با کاربرد علم کامپیوتر در صنعت عنوان کردند.

انجمن علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و هنر در طول سال تحصیلی برنامه‌های مختلف علمی، آموزشی و فرهنگی متنوعی را برای دانشجویان این رشته برگزار می‌کند که بازدید از مراکز صنعتی و علمی یکی از این برنامه‌ها است.