در نشستی بین مسئولین دانشگاه علم و هنر و سردار علیزاده، فرمانده پادگان آموزشی شهید صدوقی، دکتر طالبی، رئیس دانشگاه، ضمن تبریک پیروزی ایران در جنگ با اسرائیل، از سردار علیزاده برای حضور در یادواره شهید گمنام دعوت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در نشستی صمیمی که صبح روز یکشنبه نهم اردیبهشت 1403 در پادگان شهید صدوقی یزد برگزار شد، مسئولین این دانشگاه با سردار حسن علیزاده، فرمانده پادگان آموزشی شهید صدوقی یزد، دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار، دکتر محمد حسین طالبی، رئیس دانشگاه علم و هنر، ضمن تبریک پیروزی اخیر ایران در جنگ با اسرائیل، از سردار علیزاده دعوت کرد تا در یادواره شهید گمنام که در روز یازدهم اردیبهشت 1403 در این دانشگاه برگزار می‌شود، حضور یابد.

دکتر طالبی در ادامه با اشاره به رشادت‌ها و جانفشانی‌های سپاه پاسداران در دفاع از مرزهای میهن اسلامی، سخنی از امام خمینی (ره) را یادآور شد که فرموده بودند: "اگر سپاه نبود، ایران هم نبود."

سردار علیزاده نیز در این دیدار با اشاره به قدرت نظامی ایران، اظهار داشت که اسرائیل حتی قادر به کنترل غزه که در نزدیکی خود قرار دارد، نیست. ایشان همچنین خاطراتی از جنگ و قدرت نظامی ایران با وجود تحریم‌ها را بیان نمودند.

فرمانده پادگان آموزشی شهید صدوقی یزد در ادامه با بیان این جمله که "ایران سلاح نامتعارف ندارد، بلکه به طور نامتعارف سلاح دارد"، بر توانمندی‌های دفاعی کشورمان تأکید کرد.

در پایان این دیدار، طرفین بر همکاری‌های بیشتر بین دانشگاه علم و هنر و سپاه پاسداران در زمینه‌های مختلف علمی، فرهنگی و آموزشی تأکید کردند.