دیدار صمیمی رئیس دانشگاه با حضور مسئولین دانشگاه، مسئول بسیج دانشجویی، مسئولین کانون‌های فرهنگی-هنری، دبیران انجمن‌های علمی و فعالان دانشجویی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، دیدار صمیمی رئیس دانشگاه «دکتر اشعاری» با حضور مسئولین دانشگاه، مسئول بسیج دانشجویی، مسئولین کانون‌های فرهنگی-هنری، دبیران انجمن‌های علمی و فعالان دانشجویی دانشگاه برگزار شد.

هدف از برگزاری این جلسه استماع مطالبات و مسائل دانشجویان، هم افزایی بین ظرفیت‌های فعالان دانشجویی و آشنایی بیشتر نمایندگان دانشجویان با دغدغه‌های مسئولین دانشگاه در راستای همکاری بیشتر جهت رشد فضای علمی و فرهنگی دانشگاه بود.

رئیس دانشگاه ضمن تبریک روز دانشجو، به مناسبت هفته پژوهش از فعالیت‌های انجمن‌های علمی و تشکل‌های دانشجویی در زمینه‌سازی هفته پژوهشی اثربخش تقدیر کرد.

دکتر اشعاری رویکرد دانشگاه در زمینه‌سازی بستری مناسب برای تقویت دانشجویان در سه سطح فردی، عمومی و تخصصی افزود: دانشگاه علم و هنر به وسیله‌ی برگزاری دوره‌های آموزشی-مهارتی در سرفصل‌هایی که دائما از طرف حوزه پژوهشی با رصد محیط‌های کسب و کار احصا می‌شود را توضیح دادند.

وی در خصوص استقبال پرشور دانشجویان برای شرکت در این دوره‌ها اشاره کرد و گفت: در سال گذشته 40هزار نفر ساعت در دوره‌های آموزشی-مهارتی دانشگاه شرکت داشته اند.

اشعاری از انجمن‌های علمی و تشکل و کانون‌های فرهنگی-هنری خواست به عنوان بازوی پرتوان دانشگاه هرچه بیشتر کمک دهند تا این اهداف اجرایی شود.

از دیگر موضوعاتی که در این نشست صمیمی بیان شد، به این موارد می توان اشاره کرد: ارتباط بیشتر با محیط‌های کسب و کار جهت اشتغال دانشجویان، اثربخش‌تر شدن تفاهم‌نامه با محیط‌های کسب و کار و صنعت، تسهیل در برگزاری بازدیدهای علمی، تجهیز بیشتر کارگاه‌های دانشگاه، انسجام و هم‌افزایی انجمن‌های علمی و تشکل و کانون‌ها در ایجاد محیطی پویا و فعال در دانشگاه، ارتباط منسجم‌تر با گروه‌های آموزشی و برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی.