رئیس دانشگاه در پیامی فرارسیدن چهارم شهریور ماه روز کارمند را به کارکنان پرتلاش دانشگاه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر،متن پیام «دکتر محمود اشعاری» به شرح ذیل است:

بسمه تعالی
هفته اول شهریورمـاه به پـاس بزرگـداشت شهیـدان والامقـام رجـایی و باهنـر، مزیـن به‌نام دولـت و روز چهـارم این‌ماه به‌نام روز کارمنـد نامگـذاری شده است. بدون تردید تلاش این قشر شریف در همه نهادها زمینه‌ساز رشد و تعالی و بالندگی آن سازمان خواهد بود.
 دانشگاه  علم و هنر نیز به پشتوانه نیروی انسانی متعهد و متخصص خود توانسته نقشی موثر و کارآمد در عرصه آموزش عالی داشته باشد که قطعاً تحقق برنامه‌ها و اهداف ترسیم شده بدون تلاش و ممارست کارکنان عزیز میسر نمی باشد.

اینجانب  ضمن تسلیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) و فرارسیدن اربعین حسینی ، یاد و خاطره شهدای والا مقام دولت و بویژه شهیدان رجایی و باهنر را گرامی می دارم و روز کارمند را به همه  کارمندان خدوم و متعهد و بویژه همکاران گرانقدرم در دانشگاه علم و هنر تبریک عرض می کنم و موفقیت همگان را در راستای تحقق آرمانهای بلند حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری تا رسیدن به جایگاه رفیع علمی از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم.