همزمان با اعلام نتایج آزمون سراسری پایگاه مشاوره انتخاب رشته دانشگاه علم و هنر با همکاری مرکز مشاوره دانشگاه علم و هنر با حضور مشاورین مجرب آموزش و پرورش برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، «دکتر محمود اشعاری» رئیس دانشگاه علم و هنر ضمن تبریک چهل و سومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی و اشاره به  اینکه دانشگاه علم و هنر هر ساله در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی خویش و همزمان با اعلام نتایج کنکور سراسری، برای دوازدهمین سال متوالی اقدام به مهیا نمودن بستری مناسب و اثربخش جهت کمک به مشاوره انتخاب رشته با همکاری اساتید گروه مشاوره و همچنین اساتید مجرب و متعهد استان می نماید.

ایشان همچنین ابراز نمود: دانشگاه علم و هنر با توجه به تاخیر اعلام نتایج کنکور سراسری و همچنین در راستای کاهش دغدغه خانواده ها و داوطلبان و رفاه حال خانواده های آنان در انتخاب رشته تحصیلی، طبق سنوات گذشته اقدام به برگزاری مشاوره با مشاورین برجسته استان نموده است.

وی افزود: دانشگاه علم و هنر با توجه به سوابق چندین ساله خویش توانسته، علاوه بر دانش آموزان استان یزد، داوطلبان کنکور دیگر مناطق را به مرکز مشاوره خویش جذب نموده و مشاوره با حضور مشاوران برجسته و تراز اول استان، داوطلبان به صورت گروهی و انفرادی تحت مشاوره تحصیلی قرار می‌گیرند.

اشعاری در ادامه گفت: همچنین جهت تسهیل در  انتخاب رشته داوطلبان، دانشگاه علم و هنر در سنوات گذشته به صورت منظم و فصلی، کارگاه های آموزشی با همکاری تخصصی مرکز مشاوره علم و هنر برگزار نموده است. این کارگاههای آموزشی در راستای بحث و بررسی مسائل مورد ابتلا مشاوران تحصیلی در جهت راهنمایی دانش آموزان و خانواده های معزز ایشان در زمینه انتخاب رشته  بوده است. مرکز مشاوره دانشگاه با احصاء موضوعات و مسائل بروز مشاوران تحصیلی مدارس استان، با دعوت از اساتید برجسته منطقه ای و کشوری مباحث و مسائل را تحلیل و راهکاری عملیاتی را به مشاوران مذکور ارایه می دهند.

وی همچنین در جهت رفع تسهیل در انتخاب آگاهانه از رشته های انتخابی به کارگاه رشته شناسی با حضور اساتید، اعضای هیات علمی با رشته های مرتبط در بازه زمانی انتخاب رشته اشاره نمود.

اشعاری در پایان افزود: از طرفی با ایجاد تعامل و دعوت از مسئولین سازمان سنجش آموزش کشور و با هدف آشنایی بیشتر داوطلبان با تغییرات و موضوعات جدید انتخاب رشته، کارگاه های آموزشی  برای داوطلبان کنکور و خانواده های ایشان به صورت حضوری و آنلاین برگزار شده  که  با عنایت به کاربردی بودن موضوعات مطرح شده  ،‌با استقبال بسیار خوبی مواجه گردیده است.

** متقاضیان جهت ثبت نام و نوبت دهی برای مشاوره می توانند از طریق وب سایت دانشگاه علم و هنر به آدرس www.sau.ac.ir مراجعه و نوبت دریافت و جهت کسب اطلاعات بیشتر از شماره تماس های 38264099 - 035 و 38264097 - 035 تماس حاصل نمایند.