در راستای توسعه اشتغال دانش بنیان دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه علم و هنر، نمایشگاه پژوهش، فناوری و نوآوری برپا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در راستای بهبود فضای کسب و کار دانش بنیان و با رویکرد توسعه و تجاری سازی فناوری ویژه دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه علم و هنر، نمایشگاهی با ارائه دستاوردهای دانشجویی و اعضای هیات علمی امروز با حضور مدیران شرکتهای صنعتی، معاونین و مدیران اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی یزد، پارک علم و فناوری یزد، سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، اتحادیه صنف طلا و جواهر و همچنین اتاق بازرگانی یزد افتتاح شد.

این نمایشگاه در جهت تعامل دانشجویان با محیط کسب و کار و همچنین ایجاد انگیزه برای ارتقای مهارت های آنها برای ورود به بازار کار برپا شده است.

علاقمندان می توانند  جهت بازدید از نمایشگاه در بازه زمانی 26 آذر ماه الی 1 دی ماه از ساعت 8 صبح الی 15:30 به بلوار دانشجو، دانشکده فنی و هنر دانشگاه علم و هنر مراجعه نمایند.