دکتر محمود اشعاری ، رئیس دانشگاه علم و هنر با صدور پیامی، روز کارمند را به خانواده بزرگ دانشگاه علم و هنر تبریک گفت

متن پیام رئیس دانشگاه علم و هنر به این شرح است:

بسم ‌الله الرحمن الرحیم

دانشگاه علم و هنر ، امروز دستاوردهای خویش را مرهون دلسوزی‌ها و کوشش کارکنان پرتوان و فداکاری است که به عنوان عضوی اثرگذار در این خانواده بزرگ  و فرهیخته، از هیچ تلاشی برای اعتلای نام این دانشگاه دریغ نداشته‌اند.

چهارم شهریورماه «روز کارمند»، یادآور یاد و خاطره و ارزش نهادن به مجاهدت شهدای انقلاب اسلامی خصوصاً شهدای دولت و بزرگوارانی همچون شهیدان رجایی و باهنر می باشد که هدفی جز خدمت به مردم و کسب رضای خداوند نداشتند .این روز یادآور ارزش نهادن به مجاهدت انسان های شایسته ایست که هدفشان خدمت به مردم و کسب رضای خداوند است و در این راه از هیچ کوششی در جهت ارتقاء کیفیت خدمات و ایجاد رضایت در ارباب ‌رجوع  کوتاهی نمی کنند . بدیهی است هیچ کوششی بدون همت و همراهی این عزیزان  موفق نیست و به ثمرنخواهد رسید و تلاش‏های صادقانه و بی دریغ کارمندان در عرصه های مختلف در کنار مدیران توانمند، همواره این مجموعه را در رسیدن به اهداف عالی نظام مقدس جمهوری اسلامی یاری می نماید.

اینجانب ضمن گرامیداشت هفته دولت، سپاسگزار کوشش‌های اثربخش شما کارمندان دلسوز دانشگاه علم و هنر  بوده و ضمن «تبریک روز کارمند» به شما همکاران فرهیخته، حضور ارزشمند شما را در جمع خانواده بزرگ دانشگاه علم و هنر در روز کارمند تبریک می‌گویم و مراتب قدرشناسی خود را از خدمات بی‌دریغتان ابلاغ نموده، برای شما و خانواده ارجمندتان، از درگاه ایزد متعال، سلامتی و شادکامی آرزومندم.