در راستای توانمندی مشاوران تحصیلی، دانشگاه علم و هنر با همکاری آموزش و پرورش و بهزیستی سمیناری با موضوع «انتخاب رشته؛ بایدها و نبایدها» برگزار نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، «دکتر محمود اشعاری» رئیس دانشگاه علم و هنر با اشاره به مسئولیت اجتماعی دانشگاه علم و هنر بیان کرد: دانشگاه علم و هنر برای ارتقای سطح آگاهی و توانمندی مشاوران تحصیلی مدارس استان و همچنین مهارت افزایی آنها، سلسله کارگاه هایی را بصورت رایگان برگزار می کند.

دکتر اشعاری در خصوص این وبینار گفت: سمینار بایدها و نبایدهای انتخاب رشته با تدریس جناب آقای دکتر امیر صالح امین جعفری و به میزبانی دانشگاه علم و هنر برگزار شد. در این سمینار که جمعی از متخصصین مشاوره تحصیلی استان یزد حضور داشتند به مسائلی از جمله اهمیت بیشتر رشته  تحصیلی دانشجویان نسبت به دانشگاه انتخابی ، باورهای غلط خانواده ها و بعضا مشاورین در مورد انتخاب رشته دانشگاه و رویکردهای نوین انتخاب رشته، پرداخته شد و مشاورین در مورد رویکردهای انتخاب رشته دانشگاه به بحث و تبادل نظر پرداختند.

گفتنی است این وبینار با همکاری آموزش و پرورش استان یزد و اداره کل بهزیستی استان یزد برگزار شد.