به همت گروه فرش دانشگاه علم و هنر غرفه ای را در بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی فرش دستباف ایران برگزار نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر ۲۷ امین دوره نمایشگاه بین المللی فرش دستباف ایران از تاریخ ۳ شهریور ۹۷ تا ۹ شهریور برگزار گردید.

گروه فرش دانشگاه علم و هنر یزد نیز مانند سالهای متمادی گذشته با آماده کردن غرفه ای از آثار برگزیده دانشجویان خود حضور شایسته و قابل قبولی داشت. آثار دانشجویان شامل نقشه فرش، فرش دستباف و گلیم و نمونه صنایع دستی تهیه شده از تکه دوزیهای فرش شامل کیف و کوله و سایر تزئینات دکوراسیون منزل بود.

علاوه بر دانشجویانی که در هنر مرمت فرش تخصص داشتند، نیز نمونه فرآیند مرمت فرش بصورت عملی و مطابق با دانش علمی در معرض بازدیدکنندگان قرار دادند که در روز افتتاحیه مورد بازدید و تحسین وزیر محترم بازرگانی و صنعت جناب آقای دکتر شریعتمداری قرار گرفت.