رییس جهاددانشگاهی استان یزد و رییس دانشگاه علم و هنر گفت: ترکیب روحیه جهادی با پشتکار یزدی‌‌ها باعث شده تا جهاددانشگاهی یزد به عنوان یکی از نهاد‌های انقلابی در استان، موثر و سازنده عمل کند.
دکتر "سید حبیب الله میرغفوری" در آغاز بکار سی و هشتمین گردهمایی معاونین آموزشی جهاددانشگاهی سراسر کشور با بیان این که جهاددانشگاهی از مولدهای مبارک انقلاب است، بیان کرد: جهاددانشگاهی را از رویش‌هایی موثر و تعیین‌کننده در کل کشور و از بازوان توانمند نظام در بسیاری از عرصه‌ها خواند.
وی افزود: ترکیب روحیه جهادی با پشتکار یزدی‌‌ها باعث شده تا جهاددانشگاهی یزد به عنوان یکی از نهاد‌های انقلابی در استان یزد موثر و سازنده عمل کند.
میرغفوری در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: ‌مجموعه جهاددانشگاهی استان یزد در سال 1373 با یک نفر شروع به کار کرد و امروز با تلاش جهادگران با بیش از 250 نفر پرسنل در حال خدمت به حوزه‌های پژوهشی، آموزشی و فرهنگی فعالیت می‌کند.
وی افزود: جهاددانشگاهی استان یزد در حوزه پژوهشی دارای سه گروه پژوهشی شامل گروه‌های پژوهشی سرامیک صنعتی، نانو مواد و مطالعات بوم‌شناسی حیات وحش و تنوع زیستی و چهار مرکز خدمات تخصصی مشتمل بر مراکز خدمات تخصصی خاک و مصالح ساختمانی، تشخیص طبی، مطالعات اجتماعی و اقتصادی و نیز توسعه‌ی مدیریت است.
رییس جهاددانشگاهی یزد از 19 اختراع ثبت شده و ارائه بیش از 150 مقاله علمی ISI و هچنین تجهیز آزمایشگاه تشخیص طبی واحد به مدرن‌ترین تجهیزات آزمایشگاهی خبر داد.
وی حوزه آموزش جهاددانشگاهی یزد را به دو قسمت آموزش‌های کوتاه مدت و آموزش عالی تقسیم کرد و گفت: در این حوزه هفت مرکز آموزش کوتاه مدت که پنج مرکز در نقاط مختلف شهر یزد و دو مرکز در شهرستان‌های اردکان و میبد فعلیت دارند، وجود دارد.
میرغفوری افزود: تلاش شده است تا با افزایش کیفیت خدمات آموزشی در بخش عمومی و تخصصی شاهد ارتقاء این حوزه باشیم که همین امر باعث شده تا سالانه 25 درصد به تعداد فراگیران آموزشی واحد افزاوده شود به طوری که در سالجاری این تعداد به بیش از 18 هزار و 500 نفر رسیده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش به فعالیت‌های صورت گرفته در بخش اموزش عالی اشاره کرد و گفت: با پیگیری‌های مکرر و تلاش‌های صورت گرفته، موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی یزد اوائل امسال به عنوان پنجمین موسسه غیرانتفاعی کشور از مجموع 345 موسسه کشور موفق به ارتقاء به دانشگاه تحت عنوان دانشگاه علم و هنر شد.
رییس دانشگاه علم و هنر خاطرنشان کرد: این دانشگاه هم‌اکنون بشش هزار و 400 دانشجو در مقاطع مختلف شامل 14 رشته در مقطع کاردانی، 47 رشته کارشناسی و 21 رشته کارشناسی ارشد، مشغول به تحصیل هستند.
وی ادامه داد: این دانشگاه 65 عضو هیات علمی ثابت و 25 عضو هیات علمی بورسیه‌ای و یا نیمه وقت دارد.
میرغفوری از فعالیت‌های عمرانی صورت گرفته در این دانشگاه افزوده شدن زیربنای 850 مترمربع به ساختمان فرهنگ، ساخت ساختمان دانش با زیربنای 1200 مترمبع، چهار هزار مترمربع فضاسازی، در حال ساخت بودن ساختمانی با زیربنای حدود 1800 مترمربع در پنج طبقه و یک سالن چندمنظوره به مساحت 600 مترمربع، خرید اولین خوابگاه ملکی دانشگاه، آماده بهره‌برداری شدن طرح توسعه دانشکده اشکذر به مساحت 1500 مترمربع و سایر اقدامات بهسازی در دانشگاه اشاره کرد.
وی عمده مراکز فعال حوزه معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی یزد را نیز شامل نمایندگی‌های خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران، خبرگزاری بین‌المللی قرانی(ایکنا) و سازمان دانشجویان ایران برشمرد و توضیحاتی نیز در رابطه با فعالیت‌های این حوزه بیان کرد.
رییس جهاددانشگاهی استان یزد در پایان نیز ابراز امیدواری کرد؛ این گردهمایی دو روزه همراه با دستاوردهای خوبی برای کشور و استان یزد باشد.


Science & Arts University
  • دانشکده فنی و مهندسی:
    یزد، بلوار دانشجو
  • ۸۹۱۶۷-۱۳۳۳۵
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۸۰-۹
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۹۰
  • دانشکده علوم انسانی:
    یزد، میدان عالِم، انتهای بلوار شهدای گمنام
  • ۸۹۱۵۸-۱۳۱۳۰
  • (۰۳۵)۳۸۲۰۷۱۸۰-۷
  • (۰۳۵)۳۸۳۰۲۱۸۴
  • دانشکده هنر:
    یزد، بلوار دانشجو
  • ۸۹۱۶۷-۱۳۳۳۵
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۸۰-۹
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۹۴
  • info [at] sau.ac.ir